Kudkudak Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Mam problem z wyświetlaniem ikon np. na apteczce mam połowę amunicji do miotacza, a na masce gazowej strzępki tekstur kombinezonów. oto mój plik ui_icon - to chyba ten. Jeśli ktoś wie jak to naprawić, proszę o pomoc! http://pliczek.net/index.php?p=41543 - pomyłka, zły plik wrzuciłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Pamiętam, że gdzieś na forum był taki problem w innym modzie, ale nie mogę sobie przypomnieć w którym temacie. Przyczyną jest nieobsługiwanie przez Twoje GPU rozdzielczości tekstur powyżej 2048x2048. By temu zaradzić możesz spróbować zmiejszyć rozdzielczość tekstur suwakiem w opcjach, po czym uruchomić grę ponownie i zobaczyć czy działa. Na pewno któryś z modderów tutaj na forum bardziej zna temat :thumbsup: i może ma inne porady - moje są z wójka google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Rozdzielczość nie pomaga. Ścigacz napisał mi jak to zrobić, ale Paint.NET nie chce się zainstalować na moim komputerze. Prawidłowy link: http://pliczek.net/index.php?p=41544 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Łap http://www15.zippyshare.com/v/72362329/file.html Jak nie będzie pasować to jeszcze się coś pokombinuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzięki, jutro zobaczę i powiem! Naprawdę dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Mam tak często u siebie. Poczekaj, pobiorę, zrobię tak jak zawsze i wstawię. Zobaczysz czy działa.Widzę, że zostałem uprzedzony. Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez smox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 @Garand, niestety działa tylko częściowo, ikony są poprzestawiane. No cóż, chyba muszę wywalić to :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Poczekaj, myślę, że Smox Ci pomoże. Ja to robiłem trochę po omacku (nie mam SGM). Jak byś podał screna jak to wygląda to może się skoryguje. Albo najlepiej poczekać na Smoxa, jak już robił takie przeróbki to na pewno wykona to lepiej niż ja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Już to wywaliłem, pogram bez tego. Dziękuje za chęci panowie, doceniam to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 & Kudkudak Napisz na PW do scigacza1975 ;) On jest spec od tego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Pisałem - w sumie zrobił coś podobnego do tego, prawdziwą obróbką(zmiana rozdziałki ui_icon i obróbka w tym ruskim programie) nie chciałem mu zawracać głowy. Darowałem sobie, chyba czas na kupno nowej karty graficznej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi