Kudkudak Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Można dodać bez problemu mod na naprawę broni i pancerzy u handlarzy do Soljanki? Te zestawy są dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Mody na naprawę sprzętu wprowadzają nowy dialog dla postaci, więc trzeba by przerobić pliki .xml. Nie mam aktualnie żadnego z tych modów, więc nie wiem czy skrypt będzie kompatybilny, reasumując - trzeba dokonać zmian pod soliankę, chyba że powstały takie dodatki wyłącznie pod tegoż moda? - o czym mi nie wiadomo.@Kudkudak - piszesz:...Te zestawy są dziwne.Co w nich dziwnego? Sposób użycia czy brak możliwości naprawy bardzo zużytych broni/pancerzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Sposób użycia. A nie wiem, tego minimoda dodawałem do OL i nie wixowało mi gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja zawsze używałem rem-zestawu tak:najpierw wyrzucałem skrzynię naprawczą otwierałem ją, znajdując interesującą mnie opcję naprawy np. broni przeciągałem zestaw ze skrzyni do ekwipunku i puszczałem ikonęGdy po raz pierwszy korzystałem z zestawów, klikałem na zestaw w skrzyni, zdarzało się wtedy, że miałem błąd skryptu. Odkąd przeciągałem zestawy j/w - nie miałem problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Mam nadzieję że ktoś potrafi naprawiać broń? Chyba Dan potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Potrafi Docent chyba , napewno jeden z dwójki doktorów w Barze w pokoju do którego przejście brakuje Garik. Dajesz mu antyrada i przechodzisz. Ale musisz doktorowi dać jakiś zamiennik na części.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 To to wiem, Sidor też tak potrafi, ale w tym minimodzie dajesz tylko kasę i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zmień sobie w plikach gry żeby się nie psuło nic . Ja tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi