suharex Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam , rozmawiam z tym Flinem czy jak mu tam , daje mu to ciało kontrolera (zostało mi dalej w plecaku) ale mowi ze zrobil i zeby mu zapłacić. To mu zapłaciłem i mówi , że głowa przy postoju. No ale nie ma ;/ Jeden stojak to rębania drewna nie wiem czemu ale dawno mi sie rozwalił . Może to ma jakiś związek. Dołączam ss i jak widać głowa nie leży. Próbowałem od wejścia na lokacje jeszcze raz bez zapisów. A może źle szukam? Żaden stalker też jej nie ma ;/ Nie no panowie śmieszne , miał ją jeden z myśliwych . oszukali mnie , banda oszustów , decydedntów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nie oszukali cię, tylko byłeś zbyt wolny i jeden z łowców zdążył ją podnieść.W tym modzie tak jest,że jak coś leży na ziemi to stalkerzy to podnoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ale oni stali cały czas w tym samym miejscu , nawet tam nie chodzą . Jakiś błąd albo coś . To , że czasem ktoś cos bierze to wiem , tylko tym razem to było po za ich zasięgiem xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 U mnie zawsze głowa była obok koziołka,szybka rozmowa z Łowcą i sprint do głowy.Ale Solianka różnie działa.Ważne ,że głowę masz,ale ,że za nią zapłaciłeś dwa razy?Taki już urok moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi