suharex Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jakiś pomysł na wypad każdorazowy ? Po wczytaniu autosave juz nie wypadam , i tylko w jedną strone. Wysypisko-->>NT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 @sucharexteż chciałbym aby ktoś rozwiązał ten problem, podobnie jak wypady na pulpit w labiryncie, podczas próby wczytania zapisu - po śmierci Naznaczonego jak również podobne CTD w Martwym Mieście. Wydaje mi się, że jest to przypadłość tych map. Zanim powstała Solijanka, testowałem te mapy od Kostya V [są dostępne na AMK Forum jak również tutaj ] i miałem problemy przy pierwszym wejściu na lokacje NT. Jeśli nikt do tej pory nie wydał patcha, to być może - jest to problem wymagający ponownego kompilowania mapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ok dzięki , na szczęście już chyba kończe przygode z NT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi