suharex Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam. Byłem u kuzyna i grałem w Skyrim . Spodobał mi się więc zaistalowałem u siebie. Lecz , zamiast np Enter , Esc itd , pisze mi już jak jade tym wozem "RS" jako rozglądanie się (zamiast Mouse) . Ta sama wersja gry i u mnie i u niego. W menu poruszam się normalnie ale już w grze nie mogę zrobić nic. Jakieś pomysły? To tak jakbym grał na Xboxie , kiedyś pamiętam grałem w skyrima i normalnie bylo tylko usunąłem bo nie podobał mi się. I też emulowałem pada pod GTA IV , czy to może być tego powód? Na forum skyrima nikt nie odp , więc moze tu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Nic nie napisałeś czy próbowałeś zmienić sterowanie w opcjach gry. Nie da się ? No to w panelu sterowania pewnie by coś było w kwestii pada i jego przypisania do gier. Tak strzelam bo nie miałem takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi