Yurek Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ponizej macie przetłumaczoną treść rozmowy Aloszy z Niemcem w bazie Poszukiwaczy w Prypeci (kwest "Podsłuchać rozmowę"), która pojawia się w postaci filmiku po powrocie GG z CEA po zadaniu "Dogonić zbiegów". Borman: Cześć, Niemiec.Niemiec: Cześć, Alosza. Czemu chciałeś się spotkać?Borman: Mówisz tylko w swoim, czy w imieniu całej grupy?Niemiec: No co ty, całej grupy.Borman: Dobrze. O inwerterach już wiesz?Niemiec: Domyślam się. Wszyscy się wkurwili, co?Borman: Dokładnie. Jesteśmy w czarnej dupie, zresztą Poszukiwacze też, Niemiec. Bariera nie wypuści nikogo.Niemiec: Nie inaczej.Borman: I nie macie zamiaru jej wyłączyć.Niemiec: Nie, nie zamierzamy. A jeśli stalkerzy zdecydują się na szturm Generatorów - bić się będziemy do ostatniego. Ot co.Borman: Brać stalkerska zwołała radę. Wszystko żeby ustalić, po co wy tą Barierę trzymacie włączoną. Ale powinno było być wyjście z sytuacji. Mam propozycję dla Poszukiwaczy: przysłać swojego na radę. Co o tym myślisz?Niemiec: Lepiej rozmawiać, niż strzelać.Borman: Też tak myślę. Przyślę do ciebie człowieka, on poda miejsce i czas. Tylko mi go przypadkiem nie zastrzelcie na tych Generatorach.Niemiec: Dobra, Alosza. Jesteśmy umówieni. Cicho... chyba, ktoś tu jeszcze...Borman: (pauza) Tu nie ma nikogo prócz nas.Niemiec: Coś mi się wydawało... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 No i teraz sprawa jasna, warto ją było poznać. Ma znaczenie. Sadzę że, ten przedstawiciel Bormana to Jony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi