Pand9 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Hej wszystkim,jeśli znaleziony pojemnik nie jest oznaczony jako kryjówka, praktycznie zawsze jest pusty. Jednak niektóre oznaczone też są puste.Żeby sobie nie zepsuć zabawy chciałbym spytać - czy faktycznie ukryte pojemniki są czasami wypełniane tylko, jeśli znależliśmy trupa z namiarami na daną skrytkę?Wiem, że to by było dziwne i żdarzało mi się znaleźć luzem pancerz nieoznaczony nijak, jednak chcę mieć po prostu pewność. A, jeszcze jedna sprawa. Takie kryjówki na radarze czasem znikają (np. plecak na pustkowiu), a czasem nie. Ma to jakieś uzasadnienie w mechanice gry, czy po prostu gdy dana "kryjówka" jest "jednorazowa" to znika? Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Taka mechanika gry, jeśli nie dostaniesz namiaru na schowek to nic w nim nie znajdziesz. Zostało to zmienione dopiero w CoP. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dokładnie jak przedmówca napisał, tylko oznaczone schowki (fioletowy znacznik) są wypełnione towarem, chociaż nie zawsze. Nawet na wersji patch'a 1.0004 zdarzały się przypadki, gdy miałem ikonę towaru a schowek był pusty. Ten problem rozwiązuje dopiero nieoficjalny patch autorstwa Bardak'a - link, natomiast opis zmian jest pod tym adresem. Jest to patch pod "czysty" Shoc 1.0004. Jeśli chodzi o znajdywane bezpańsko pancerze/bronie/apteczki - w Cieniu Czarnobyla nie stanowią one schowków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi