karol Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witam, potrzebuje waszej pomocy.Nie mogę znależć Rafaela ,szukałem nawet na innych lokacjach i nie znalazłem go. Koleś dobrze się schował, pomóżcie bo bez niego gra stoi w miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Rafaela znajdziesz na Magazynach Wojskowych w przysiółku po prawej stronie od wejścia z Baru (stacjonował tam oddział Czachy w Cieniu Czernobyla) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) Ale własnie chodzi o to że go tam niema. Mam poradnik i wiem gdzie szukać w razie czego. Przy barierze pojawił się niejaki Czechow , powspominał stare czasy mówił coś o lekarstwie. Problem w tym ze nikt już nie chce gadać, ani Łukasz ani pro. Sacharow. Jest Fena , Max i paru innych przy ognisku a Rafaela nie. Edytowane 3 Maja 2013 przez karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jeśli jesteś na lokacji Wilcze Legowisko, to poszukaj na skałach, z lewej strony jak się wchodzi z teleportu na lokację.Grałem dawno, ale chyba nie pomyliłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jak już pisałem szukałem wszędzie, dla pewności pobiegłem na skały sprawdzić jeszcze raz i nic.Nie wiem czy coś się zacięło , może trzeba jakieś pliki wgrać albo co. Latam po całej zonie jak wariat ,wracam na magazyny i tak w koło.POMÓŻCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Przy jakim to zadaniu. Bo w jakimś momencie, on jest pod tymi skałami. Wchodzisz niskim kucaniem. Pytając, musisz podać więcej szczegółów, np co masz zrobić. NPC wędrują i na pytanie gdzie jest, nikt Ci nie odpowie, bez dodatkowych informacji. A po kilku lub kilkunastu miesiącach i innych modach w głowie, trudno wszystko spamiętać. A modów się nie trzyma zbyt długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) A wiec pomagałem grupie Tango znależć Desantowca. Wróciłem z Jupitera do Wilczego Legowiska, znalazłem 2 schowki Desantowca w których były dość ciekawe arty. Następne zadanie to znależć Rafaela na Magazynach Wojskowych no i gra stop bo Rafaello zaginął w akcji. No trudno się mówi i odpala się grę jeszcze raz tylko tym razem zobaczę z dopełnieniem.Gdyby ktoś coś sobie przypomniał to śmiało piszcie bo nie wiadomo co będzie z dopełnieniem. Własnie wywaliłem moda, wrzuciłem patch szóstkę dalej mod + dopełnienie i ...Chmm? czy stare zapisy powinny działać? Byłem nastawiony na nową grę ale teraz to już nie wiem co robić.Grać od nowa czy czekać na zgubę. Edytowane 4 Maja 2013 przez karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Nie grałem z dopełnieniem, ale chyba z powodu ilości zmian jakie dokonuje, lepiej zacząć grę od nowa. Unikniesz tych wszystkich problemów z wylotami i trudnościami, jakie mieli grający bez dopy. Po to ona została wydana.Rafael Ci zginął, czy zaginął? Bo jeśli zaginął, to na pewno masz jakąś podpowiedź. W tym modzie, o ile dobrze pamiętam, nie było żadnych kruczków. Ktoś zawsze miał informację.A ile i jakich zmian dokonuje dopa, to poczytaj w Szczegółowy opis zmian...by @kondotier i @metek58 w #1 moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jeśli grałeś sobie w Szrame i dodałeś dope i dalej grasz na starych save'ach, to popełniłeś klasyczny błąd. Niestety, nowa gra jest wymagana jak opisał wyżej @kondotier. To tak jakby grać w SGM i nagle wrzucić quest packa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Nie no oczywiście że gram od nowa bo chodzi mi o znalezienie Rafaela ,a znudziło mi się już latanie po zonie w koło. Musze przyznać że zmiany są i to jakie, po prosty jak inny mod (prawie) ale jest dużo lepiej. Biorę się za grę i mam nadzieje że tym razem Rafael będzie na mnie czekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Tyle pamiętam, że w jakiejś sytuacji, Rafael plątał się koło bajora z wejściem do podziemi. Tam też go możesz szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi