czernobyl10 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Zakupilem na cdp.pl gre wersja elektroniczna patch 1.5.10 pogralem ale przy rozmowie z mechanikiem czystego nieba gra sie wylaczyla. Nie pomoglo uruchomienie w trybie zgodnosci oraz jako administrator. System S7 64 bity 4 giga pamieci karta Radeon HD 5730 laptop asus. O co chodzi! Nie ma logu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Systemu S7 to nie znam może coś się źle ściągnęło, próbowałeś pobrać ponownie? mi na Win7 śmiga aż miło, więc to nie wina systemu, konfig masz w miarę więc może same pliki gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Dzis dla pewnosci pobiore jeszcze raz. Byc moze blad podczs pobierania. Sprawdze to pozniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Zanim zaczniesz pobierać od nowa spróbuj zagrać na mniejszych ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Sprawdź ten wątek z Gram.pl, oraz dział pomocy technicznej - w szczególności ten temat a jeśli to nie wystarczy, to sprawdź również tutaj, chociaż tak naprawdę, ostatni link nie do końca jest zgodny z istotą problemu, ponieważ uruchomiłeś grę, jeśli przyczyna leży w systemie - może okazać się pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ustaeilem grafike na msx i dx10 moze trxeba ustawic dx9 problemu z systemu nie mam poniewaz mam sporo gier na steamie i dzialaja bez problemu. Sprawa wyjaśniona metodą prób aby uruchomić grę ustawiłem zgodność z XP service pack 2, oświetlenie statyczne. Dzięki panowie za pomoc teraz będę mógł przejść grę drugi raz od roku wydania tj 2008. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi