czernobyl10 Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Zakupilem na cdp.pl gre wersja elektroniczna patch 1.5.10 pogralem ale przy rozmowie z mechanikiem czystego nieba gra sie wylaczyla. Nie pomoglo uruchomienie w trybie zgodnosci oraz jako administrator. System S7 64 bity 4 giga pamieci karta Radeon HD 5730 laptop asus. O co chodzi! Nie ma logu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfiat Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Systemu S7 to nie znam może coś się źle ściągnęło, próbowałeś pobrać ponownie? mi na Win7 śmiga aż miło, więc to nie wina systemu, konfig masz w miarę więc może same pliki gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted May 4, 2013 Author Report Share Posted May 4, 2013 Dzis dla pewnosci pobiore jeszcze raz. Byc moze blad podczs pobierania. Sprawdze to pozniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Zanim zaczniesz pobierać od nowa spróbuj zagrać na mniejszych ustawieniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Sprawdź ten wątek z Gram.pl, oraz dział pomocy technicznej - w szczególności ten temat a jeśli to nie wystarczy, to sprawdź również tutaj, chociaż tak naprawdę, ostatni link nie do końca jest zgodny z istotą problemu, ponieważ uruchomiłeś grę, jeśli przyczyna leży w systemie - może okazać się pomocny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted May 4, 2013 Author Report Share Posted May 4, 2013 Ustaeilem grafike na msx i dx10 moze trxeba ustawic dx9 problemu z systemu nie mam poniewaz mam sporo gier na steamie i dzialaja bez problemu. Sprawa wyjaśniona metodą prób aby uruchomić grę ustawiłem zgodność z XP service pack 2, oświetlenie statyczne. Dzięki panowie za pomoc teraz będę mógł przejść grę drugi raz od roku wydania tj 2008. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts