Kudkudak Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jak nazywają się tekstury maski gazowej w SGM 2.2? Jest okropna i chce ją podmienić na Mizeriową ale po pierwsze w Textures nie ma dybamic_hud a po drugie po wpisaniu w szukajce wyszło mi kilka plików z członem gas ale każdy o innej nazwie. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 @ Kudkudak Podaj pełną nazwę tej maski i daj najlepiej screena jak wygląda w grze. Wtedy dam radę Ci pomóc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Ok, dzięki za odpowiedź. To jest maska przeciwgazowa, ta najzwyklejsza. Screen z ekwipunku. Mam ją w inwentarzu. Teksturę z MISERY już mam. EDIT: Znalezione pliki: Podgląd tekstury: To chyba ta. Edytowane 6 Maja 2013 przez Kudkudak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 @ Kudkudak No to sprawa wydaje się prosta, jeżeli obie maski korzystają z tego samego modelu siatki 3D. Zmień nazwę tekstury maski z Misery ją taką samą jaką ma nazwa tekstury maski w modzie (pokazanej na ostatnim screenie) i podmień plik w odpowiednim folderze. Jeśli model siatki 3D masek jest identyczny, to Ci się uda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Niestety, to skin maski a nie widoku. Znalazłem docelowy skin w folderze huds. Do zamknięcia. Edytowane 8 Maja 2013 przez Kudkudak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 @ Kudkudak Cztery posty wyżej pytałeś wyraźnie o "teksturę maski", a nie o teksturę HUDa maski. W związku z tym dostałeś odpowiedź na pytanie, które zadałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Źle zadałem pytanie :P Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi