Kudkudak Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Jak nazywają się tekstury maski gazowej w SGM 2.2? Jest okropna i chce ją podmienić na Mizeriową ale po pierwsze w Textures nie ma dybamic_hud a po drugie po wpisaniu w szukajce wyszło mi kilka plików z członem gas ale każdy o innej nazwie. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 @ Kudkudak Podaj pełną nazwę tej maski i daj najlepiej screena jak wygląda w grze. Wtedy dam radę Ci pomóc ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kudkudak Posted May 6, 2013 Author Report Share Posted May 6, 2013 (edited) Ok, dzięki za odpowiedź. To jest maska przeciwgazowa, ta najzwyklejsza. Screen z ekwipunku. Mam ją w inwentarzu. Teksturę z MISERY już mam. EDIT: Znalezione pliki: Podgląd tekstury: To chyba ta. Edited May 6, 2013 by Kudkudak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 @ Kudkudak No to sprawa wydaje się prosta, jeżeli obie maski korzystają z tego samego modelu siatki 3D. Zmień nazwę tekstury maski z Misery ją taką samą jaką ma nazwa tekstury maski w modzie (pokazanej na ostatnim screenie) i podmień plik w odpowiednim folderze. Jeśli model siatki 3D masek jest identyczny, to Ci się uda ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kudkudak Posted May 8, 2013 Author Report Share Posted May 8, 2013 (edited) Niestety, to skin maski a nie widoku. Znalazłem docelowy skin w folderze huds. Do zamknięcia. Edited May 8, 2013 by Kudkudak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 @ Kudkudak Cztery posty wyżej pytałeś wyraźnie o "teksturę maski", a nie o teksturę HUDa maski. W związku z tym dostałeś odpowiedź na pytanie, które zadałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kudkudak Posted May 9, 2013 Author Report Share Posted May 9, 2013 Źle zadałem pytanie :P Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts