Garrett Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Chciałem zagrać w dość starą grę a mianowicie Cold War :Samotnie za Żelazną Kurtyną. Gra do uruchomienia wymaga sterownika StarForce. Przy uruchomieniu systemu pojawia się komunikat, że sterownik został zablokowany z powodu niezgodności. Na Windows XP nie było tego problemu.Aktualizacja sterownika nic nie daje, przy próbie uruchomienia gry pojawia się komunikat : "Instalacja aplikacji zakończona pomyślnie. Musisz uruchomić ponownie komputer. Kontynuować ?". Dzieje się tak za każdym razem. Grę mam oryginalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 PPM na pliku instalatora(jak zainstalowana to na pliku startowym z końcówką *.exe) - na dole właściwości - tryb zgodności i wybierz zgodne z winXP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Niestety, dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Spróbuj skorzystać z porad pod TYM adresem. Daj znać w temacie czy problem w ten sposób da się rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Próbowałem, nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 @Devell - jesteś pewien, że usunąłeś starszą wersję sterownika?, jeśli nie użyj tego "narzędzia".Jeśli jednak wszystko usunąłeś i masz najnowszą wersję sterownika, zobacz ten post.Zastanawiam się na DoxBoxem, ale twoja gra nie jest aż tak stara.Nie napisałeś jaki masz system, więc porady podaję z myślą o windows7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) Owszem, mam Windows 7 a na XP było dobrze. Usunąłem sterownik tym narzędziem, tylko skąd mam go teraz wziąć ? Edytowane 11 Maja 2013 przez Devell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Tutaj znajdziesz (SFUPDATE) oraz na stronie Techland'u w powyższym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) To jest aktualizacja sterownika, nie mogę zaktualizować czegoś, czego nie mam.Pojawia się komunikat: No installed protection drivers found to update.Poszukam na płytce z grą. Sterownika niby nie ma, a przy odpalaniu gry dalej jest to samo co na początku.Dodam iż przy włączeniu gry pokazuje się coś takiego jak w załączniku nr 1. Załącznik nr2 pokazuje ten błąd ze sterownikiem. Edytowane 11 Maja 2013 przez Devell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Zobacz jeszcze ten temat, bo już kończą mi się pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) Wydaje mi się, że to to samo co było np na tej stronie Techlandu. Edytowane 11 Maja 2013 przez Devell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi