Saddam Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Przy ataku na bazę wojskowych z Arharą na Agropromie mam taki error: FATAL ERROR [error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)[error]Function : CUIXmlInit::InitStatic[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUIXmlInit.cpp[error]Line : 172[error]Description : XML node not found[error]Arguments : target_dot_26 stack trace:za każdym razem po wczytaniu save'a. Wie ktoś jak to naprawić? Z góry dzięki za pomoc. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Zdejmij bioradar. A jeśli chce ci się grzebać w plikach, to masz receptę na naprawę: Wchodzisz w plik: gamedataconfiguiui_custom_msgs.xml (ui_custom_msgs_16.xml dla szerokiego formatu) Masz tam wiersze odpowiadające za ilość i rozmiar kropek w Bioradarze szukasz ostatniej 25. <target_dot_25 x="-10" y="-10" width="3" height="3" stretch="1" /> Kopiujesz i wklejasz ze 20-25 takich zmieniając ich numery porządkowe do góry czyli 26, 27 itd. Przykład: <target_dot_25 x="-10" y="-10" width="3" height="3" stretch="1" /> <target_dot_26 x="-10" y="-10" width="3" height="3" stretch="1" /> Edytowane 8 Maja 2013 przez apg2312 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Bioradar mam i już stosowałem ten trick z kropkami, razem mam 50. W barze działa, ale spróbuje zagrać bez bioradaru. EDIT: zdjęcie bioradaru pomogło, niby w barze trick działał a tu lipa. Dzięki wielkie za pomoc :) Edytowane 8 Maja 2013 przez Saddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi