PIOTRR131 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 dysk pantery powodoje problem na radarze,wywala co kawalek,trzeba go doniesc,wykonalem 12 qlikow,spowalnia tez mocno wczytywanie.Najlepiej maszerowac przez jantar bo droga z przejscia jantar radar do wejscia do warlabu jest krotka[dysk kupiony u sydora,nie bylo gonica][nowa wersja soli].Moze ktos ma inny sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 12 "likow" to 12 kopii dysku, czy oznacza coś innego? Ja zrobiłem w 19.04 jedną kpię i dopisałem Barmanowi - doniosłem bez problemu. Jeżeli zrobiłeś 12 kopii dysku to wróć do sava z przed kopiowaniem i zrób jedną dopisując Barmanowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 12 zapisow na odcinku drogi od przedscia do wejscia oczywiscie z ponownym wczytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Podaj loga tego błędu Piotr, nie koniecznie jest to dysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi