czernobyl10 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Co sadzicie o nowej modyfikacji RO2? Warta ja zakupic tym bardziej ze kazdy kto posiada podstawowa gre moze grac za darmo po stronie Japoni ale tylko jako strzelec. Dostep do pozostalych klas otrzymujemy po zakupie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 W RO2 swojego czasu nawet troszkę grałem, ale szybko mi się znudziła, lubię okres 2WŚ ale jakimś maniakiem to nie jestem. Co do Rising Storm.. także grałem, z ciekawości jak to wygląda. I powiem że jestem mile zaskoczony, mapki są bardzo piękne, fajnie się gra japońcami (mam dość już amerykanów), można się wczuć, i co chyba najważniejsze - realizm pozostał. Moim zdaniem RS powinien być za darmo, tak samo jak modyfikacje do RO1. Aktualnie jest dość wygórowana cena, zresztą, to mało powiedziane .. twórcy zdecydowanie z tym przesadzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 W RO i jej zachodni odpowiednik DH, grałem od ich zaistnienia. Ale po negatywnej ocenie przez kolegów z sieciówki o RO2, jej nie ruszałem.Teraz jeszcze od czasu do czasu zajrzę na RO. Jest kilka nowych ( rozbudowanych ) map czołgowych.Ale chętnych do grania już niewielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi