STA1KERpl Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Potrzebuje pomocy w tej grze, mianowicie: Zosta?a mi ostatnia misja na poziomie trudno?ci "Bohater/Hero" (gram Nordem, je?li to ma pomóc, 47 lvl), lecz nie wiem jak mam ja wykona?. Musz? sie dosta? do jakiego? dziwnego miejsca (w dzienniku jest napisane, ?e portal ten znajduje si? we "Wrotach czasu", lecz ja tam widz? tylko portale do 4 podstawowych ?wiatów). Nie czyta?em równie?, co mia? mi do powiedzenia Chronos po zabiciu Setha (akurat atakowali mnie jego sprzymierze?cy, nie mog?em czyta? tej wiadomo?ci). Zna kto? rozwi?zanie problemu, prosz?- niech napisze. All Hail for Nordics. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 http://www.gamezilla.pl/content/loki-po ... ierz_teraz Znalaz?em tylko p?atny za 6 z? ale jak znajd? inny albo pobior? to ci napisz?. Edytuj? post wi?c sprawdzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dzi?ki go?ciu za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Pasuje ? Czy chcesz plik do pobrania ? Ale to torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Je?li darmowy, of kors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 No to czekaj pobieram ci go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Super, napisz mi link na gg jak ju? b?dziesz mia? stuff Szrajb jak mam si? odwdzi?czy?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi