suchy1280 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Co to za badziewie :) może ktoś wie?FATAL ERROR [error]Expression : (*elements.begin())->numberOfGeoms()[error]Function : CPHShell::preBuild_FromKinematics[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamePHShell.cpp[error]Line : 616[error]Description : No physics shapes was assigned for model or no shapes in main root bone!!! stack trace: Nigdy tego nie miałem a teraz łup, co gram już 7 raz. Pozdrawiam elitę :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 A w jakim momencie ten błąd. Może to masz na Radarze przy schowku Kostii ?Tam trzeba leczyć tak....W momencie zabrania zawartości schowka na Radarze następuje "nagłe uderzenie".. Trzeba wzmocnić/ zmienić pancerz i zwiększyć siłę uderzenia poprzez dodatkowe arty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Nie nie, to następuje jak ma zginąć np. jak wchodzę w jakąkolwiek anomalię lub atakuje mnie mutant bądź ktoś do mnie strzela i kończy się życie (czerwony pasek) i tuż przed śmiercią zawiecha, tak jakby nie mógł się wyświetlić komunikat "Nie żyjesz" i free kamera. Tak mi się wydaję że tu tkwi problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 @kol. suchy i malakas:znam ten błąd, powoduje go źle wykonany model kombinezonu Huntra, którego nie da się naprawić. W tym temacie jest mowa o podobnej sytuacji. Jedyne z niej wyjście, to:zmiana kombinezonu na innyustawienie innej ścieżki do modelu, konfigurację kombinezonu znajdziesz w tym poście. Musisz zmienićactor_visual = actorsnebostalker_nebo_nauchniy_metro2033.ogfna:actor_visual = ustawiasz ścieżkę do innego modelu.Jednak nie będzie to ten sam kombinezon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Tak wszystko się zgadza pan mechanik ma rację browar się należy :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi