suharex Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam. Jak w temacie. Idę sobie przez MW i nagle błysk , trzęsienie , mnóstwo zombie , phantomów. Sms "Naznaczony ,bracie ratuj" i po kilku minutach błysk i spokój. To samo miałem gdy szedłem ratować Denisa przy wejściu do kopalni. Co to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mowa chyba o godzinie strachu, która występuje o jednej godzinie wieczorem. Nie należy robić w tym czasie zapisów. Najprościej znaleźć wysokie bezpieczne miejsce i przeczekać strzelając przy tym np. do zombi (gdy potrzeba rąk na wypełnienie jakiegoś kwestu). Mija po kilku minutach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 @suharexSkoro mowa o godzinie strachu, to pamiętaj również, że podczas jej trwania nie należy używać śpiwora! - trzeba odczekać do 22:30 (godzina strachu ma miejsce o 22) i później spać już można bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 A ten sms "Naznaczony , bracie pomóż" u Was też tak było ? I czy jest komu pomagać ? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Tak, to standardowe dialogi niestanowiące zadań - jak w Clear Sky, więc takimi prośbami o pomoc się nie przejmuj - chyba że masz wpis dodany do PDA - uratuj stalkera. Rozumiem że Denis już uratowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Tak :) Ma się dobrze :) tylko gdzieś zgubiłem (miałem napewno gdzieś Serce P....) dla Klonowa , bo pamiętam, że byłem po latarki itd dla Doktora z Prypeci :) i nie mam w żadnym schowku tego Serca ;/ Co z tym fantem zrobić? Bo mam mieć misje w Limańsku i Szpitalu a nie mam xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 @suharexZastosuj się do wskazówek z tego posta: przy czym w pkt. 5 i 6 wpisz:reward_item = af_part_monolitwówczas za ogon kota dostaniesz Serce Poltergeista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Chyba nie to, bo dostałem Dokumenty z Czerwonego Lasu, a chodziło mi o Serce Poltergeista, które miałem dać Klonowowi ;p Edytowane 27 Czerwca 2013 przez suharex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 @suharexgdyby wszyscy z uwagą czytali posty, ilość problemów była by znacznie mniejsza. Zastanów się co napisałem:przy czym w pkt.5 i 6 wpisz...specjalnie zwróciłem uwagę, abyś w pkt. 5 i 6 zmienił wpis z klyak_forest_doc na af_part_monolit!Dodałem stosowny wpis do posta, a ty zdajesz się czytać go do miejsca w którym masz link.Odpowiedz mi - dlaczego nie czytasz z uwagą komentarza? Możesz mi odpowiedzieć, hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) O ku**** byłem pewny, że wklejałem to co trzeba. Nie wiem co mi sie dzieje. Teraz też tego pewny byłem póki nie sprawdziłem pliku. Masakra. Dziura w mózgu. Sorryy... ;/ Edytowane 29 Czerwca 2013 przez suharex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi