Adik Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam wszystkich jestem nowy na forum :) Kupiłem dziś stalker cop w biedronce za 9.99 zł po instalacji nie wyskoczyło okno aktywacji gra się uruchomiła, wszedłem do zakładki multiplayer założyłem konto gamespy wchodze na serwer i wywala do menu z błędem "Błąd połączenia: niewłaściwy klucz CD" poszukałem trochę w folderze instalacji aktywatora uruchomiłem wspiałem klucz znajdujący się na okładce różnymi kombinacjami, i za każdym razem powiadamia że klucz jest wpisany błędnie. Może ktoś zna sposób na rozwiazanie tego problemu ? bo z chęcią bym pograł w multi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jak jesteś na liście serwerów u góry powinieneś mieć możliwość wpisania cd-keya i swoją nazwę jak by co cop ma dwa klucze aktywacyjny i cd-key. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Problem rozwiązany sposoben nr 5 http://cenega.pl/pomoc-techniczna/s-t-a-l-k-e-r-zew-prypeci1 przed reinstalacą systemu nie miałem tego wpisu po instalacji systemu na nowo i po instalacji gry wpis się pojawił i wszystko działa mogę grać w multi, jak coś znajdziecie mnie po nicku AdikCMG.PozdrawiamTemat można wyrzucić. Edytowane 28 Czerwca 2013 przez Adik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aww.Some.Man Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREGSC Game WorldSTALKER-COP Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Aww.Some.Man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viceroy Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam mam taki problem. Gdy chcę grać przez multiplayera wyskakuje mi problem że cd-key jest nie prawidłowy a z posób "HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREGSC Game WorldSTALKER-COP" nie działa jest jakiś inny sposób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi