Jaco Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 No cóż gra działała bezbłędnie niezbyt długo.A oto i log błędu FATAL ERROR [error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index) [error]Function : CUIXmlInit::InitStatic [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp [error]Line : 172 [error]Description : XML node not found [error]Arguments : target_dot_26 stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Używasz może Bio radaru..? jakie dodatki wpisałeś do gry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Tak mam bioradar to ma coś z tym wspólnego ? A z dodatków to tylko ten na zniesienie limitu czasowego na zadania i tyle,oprócz małych zmian w configach mutantów i broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Tak myślałem to błąd Bio Radaru...ma on problemy przy lokacjach z dużą ilością danych...wchodząc na takie "gęste" lokacje jak Bar, nie możesz z niego korzystać i trzeba go ukryć....gdzieś był patch do tego jak znajdę to Ci dam... wczytaj poprzedniego save'a i wchodź na taki teren bez bioradaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Spoko poradziłem sobie wystarczyło schować do plecaka i problem ustąpił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi