emace Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Witam, możecie polecić mi moda, który umożliwi mi na spokojnie zwiedzanie zony. Jedynymi utrudnieniami niech będą anomalie, ew głód. Zona powinna być pozbawiona elementów walki z ludźmi i fabuły. Potwory w bardzo małej ilości. Najlepiej jakby zona była złożona z jak największej ilości lokacji. Bardzo pożądane było by zaawansowane badanie anomalii. Wiem, że jest jakiś mod, gdzie są nowe anomalie, z książek o stalkerze i zaawansowany motyw wykrywaczy. Jeśli, nie ma moda bez motywów walki, to prosiłbym o przypomnienie nazwy moda, o którym przed chwilą pisałem. Dziękuję ! Edytowane 3 Lipca 2013 przez malakas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Sczerze to nie widziałem takiego moda a chodzę po stronach z modami. Może ktoś inny Ci pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Takiego moda nie ma jest za to zwiedzacz mod lub po prostu ściągnij CoP's Level Pack http://stalkerteam.pl/topic/4725-cops-level-pack/ będziesz mógł zwiedzać bez zmartwień mutantami czy stalkerami ale nie wiem czy są anomalie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emace Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 super, w sumie może by to mi starczyło. Ewentualnie pogram z nieśmiertelnością :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi