emace Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 (edited) Witam, możecie polecić mi moda, który umożliwi mi na spokojnie zwiedzanie zony. Jedynymi utrudnieniami niech będą anomalie, ew głód. Zona powinna być pozbawiona elementów walki z ludźmi i fabuły. Potwory w bardzo małej ilości. Najlepiej jakby zona była złożona z jak największej ilości lokacji. Bardzo pożądane było by zaawansowane badanie anomalii. Wiem, że jest jakiś mod, gdzie są nowe anomalie, z książek o stalkerze i zaawansowany motyw wykrywaczy. Jeśli, nie ma moda bez motywów walki, to prosiłbym o przypomnienie nazwy moda, o którym przed chwilą pisałem. Dziękuję ! Edited July 3, 2013 by malakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Sczerze to nie widziałem takiego moda a chodzę po stronach z modami. Może ktoś inny Ci pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkus Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Takiego moda nie ma jest za to zwiedzacz mod lub po prostu ściągnij CoP's Level Pack http://stalkerteam.pl/topic/4725-cops-level-pack/ będziesz mógł zwiedzać bez zmartwień mutantami czy stalkerami ale nie wiem czy są anomalie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emace Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 super, w sumie może by to mi starczyło. Ewentualnie pogram z nieśmiertelnością :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts