badzia666 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam, Mam taki problem, że gdy wchodzę w ten zaułek z teleportem który ma przenieść do miejsca z fotobronią, to pojawia się komunikat że teleport znaleziony, ale zaraz potem wywala na pulpit z logiem:Expression : !lst.empty()Function : CHudItem::animGetFile : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameHudItem.cppLine : 295Description : svd_idle:( Proszę o pomoc albo poradę jeżeli ktoś wie, jak uporać się z tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 @badzia666grając w Solijankę, nie spotkałem się z tym błędem, ale znalazłem info na jego temat - link. Robisz kopię pliku ahara_items.ltx i zmieniasz animacje, zgodnie z tym co zawiera 1 post w linku. Sprawdź i daj znać - jeśli rada będzie dobra, temat posłuży w przyszłości. W razie braku rozwiązania - przywróć skopiowany plik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badzia666 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Dzięki The Emperor ! Dzięki Porada z tego postu zadziałała, musiałem tylko zamienić z:anim_holster = svd_holsteranim_idle = svd_idleanim_idle_aim = svd_idle_aimanim_reload = svd_reloadanim_draw = svd_drawanim_holster = svd_holsteranim_shoot = svd_shootna:anim_holster = holsteranim_idle = idleanim_idle_aim = idleanim_reload = reloadanim_draw = drawanim_holster = holsteranim_shoot = shootczyli odwrotnie jak w tym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Cieszy mnie ten fakt podwójnie: po pierwsze - możesz grać dalej, po drugie: jeśli podobny problem wystąpi - nie będzie trzeba daleko szukać rozwiązania. Ciesz się grą, a gdyby pojawiła się niespodzianka - ekipa czuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi