HudsonMaverick Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Witajcie mam ogromny problem, odpaliłem Stalkera kliknąłem w nową grę jednakże podczas ładowania pokazuje się tylko "ładowanie obiektów..." po czym wyskakuje informacja że program przestał działać. W pliku xray mam takie cośFATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrRenderTexture.cpp[error]Line : 295 [error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'actact_green_stalker5' Chciałbym zaznaczyć- że jakiś tydzień temu grałem i nic takiego się nie działo dopiero dzisiaj coś takiego wyskoczyło- gre mam oryginalną co prawda z cd action ale jednak ^^- Stalker zew prypeci działa normalnie co dodatkowo mnie dziwi Proszę was o szybką pomoc gdyż chciałem w te wakacje zasiąść do Zony i przejść wszystkie 3 części a przez błąd nie wiadomo skąd i dlaczego zostało mi to uniemożliwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 [error]Arguments : Can't find texture 'actact_green_stalker5' - brak tekstury w folderze texturesact Albo masz jakieś pozostałości moda, albo coś z instalacją gry nie tak. Jeżeli pierwsza możliwość to usuń katalog gamedata z gry, jeżeli ta druga to zainstaluj grę od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HudsonMaverick Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ok już naprawione i działa. Okazało się że nie wykasowałem gamedata (sądziłem że po kliknięciu "usuń wszystko" nie będzie problemu) teraz działa wszystko pięknie ^^. A więc czas udać się do Zony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi