Ares Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Witam Jak w temacie, nie mogę znaleźć informacji o tym jakie to mają być składniki. W PDA i w poradniku niema o tym żadnej informacji, a nie zapisałem sobie nigdzie co jest potrzebne. Gogel też nie wypluł niczego konkretnego, w związku z czym czy ktoś życzliwy mógłby mi napisać co konkretnie jest potrzebne? Pamiętam jedynie, że 4 stopy snorków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GalaxyDog Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Hmm u mnie jest to dokładnie artefakt Gwiazda Wieczorna i 10 stóp snorków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgadza się, dziękować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi