MiedzianeJaja Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Obudowa: SilentiumPC Gladius M40 Pure Black Płyta główna: Asus P8Z77-V LX2 Intel Z77 LGA 1155 Zasilacz: OCZ ZS 550W 135, 80 Plus Bronze Procesor: Intel Core i5-3570K, 3.4GHz, 6MB, LGA1155 Chłodzenie: SilentiumPC Fortis HE1225 Pamięć: Corsair Vengeance 2x4GB, DIMM,1600MHz, DDR3, CL8, XMP,Non-ECC, with Heatsink Grafika: Gigabyte GeForce GTX 760 OC, 2GB DDR5 (256 Bit), HDMI, DP, DVIDysk1: SSD Kingston SSDNow V300 120 GB Dysk2: Seagate 1TB, SATAIII, 7200RPM, 64MB cache Napęd CD: Lite-On iHAS120 SATA CZARNY Monitor: Monitor SAMSUNG T24C300EW 24cale Klawiatura: MICROSOFT Sidewinder X4 Mysz: MADCATZ R.A.T.5 [EDIT] Znalazłem chwilę czasu więc zgodnie z tytułem działu wrzucę fotki już złożonej maszynki. Edytowane 14 Lutego 2015 przez MiedzianeJaja 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Nie ma tam gdzieś napisu TNT i "Pozdrowienia z Kabulu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Chyba nie a przynajmniej do tej pory nie znalazłem. Może na gdzieś na spodzie. Na razie plączę się wśród kabli i wyrywam garściami włosy z głowy :wallbash: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 No to gratulacje, maszynka jak talala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Jestem bliski doznania uczucia zazdrości, he he - świetny zestaw. Gdy będziesz miał chwilę - podeślij wynik z 3Dmark'a/Cinebench'a (lub innej aplikacji) - wiele powie o wydajności twojego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Jak tylko go uruchomię to nie omieszkam zrobić paru testów i fotki wnętrza ale na razie muszę zostawić go półżywego. Niestety jeszcze jutro do roboty. Na tą chwilę da się wejść do ustawień biosa i ani razu nie pokazał się dym ani płomienie czyli jestem na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Fajnie nazwałeś "maszyne" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Gratulacje.Zestawik pychotka. Napisz jak sprawuje się gryzoń a zwłaszcza jak "leży w dłoni" bo reszta zestawu zawieść nie może. No i do boju stalkerze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Miedziany postawił pudełko z morele i nabija Was w butelkę...ja poczekam na fotki w temacie Nasze maszynki i wyniki w 3Dmark... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 To są brzydkie insynuacje, nikogo w nic nie nabijam, nie trzeba sądzić innych wg siebie A oto dowody na odparcie tej krzywdzącej tezy o nabijaniu: Po pierwsze primo, pudełko nie było puste. Po drugie primo, zawartość obecnie wygląda tak: Po trzecie primo z drugiej strony jeszcze sporo brakuje A po czwarte primo to nie wiem kiedy się z tym uporam i jestem przerażony 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Maszyna wygląda pięknie, ale kable przerażająco :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Od razu mi lepiej jak widzę znajome pudełka, nie jakiś tam szary karton... .//Poradzisz sobie, najgorszy jest pierwszy...potem 100 to pestka.Najbardziej w tym wszystkim nie podoba mi się odwrotna kieszeń na dyski blokująca nawiew do pudła, ale wiatrak jest niby wyżej. Fajny bajer tej obudowy to stacja dokująca dla dysków na górze, pożyteczna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Zmieniłem co nieco w swojej rakiecie Obudowa: SilentiumPC Gladius M40 Pure BlackPłyta główna: Asus P8Z77-V LX2 Intel Z77 LGA 1155 na Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5, Z97, LGA 1150Zasilacz: OCZ ZS 550W 135, 80 Plus BronzeProcesor: Intel Core i5-3570K, 3.4GHz, 6MB, LGA1155 na Intel Core i7-4790K, 64bit, do 4.4 GHz, 88W, cache 8MB - Devil's CanyonChłodzenie: SilentiumPC Fortis HE1225 Pamięć: Corsair Vengeance 2x4GB, DIMM,1600MHz, DDR3, CL8 na G.Skill TridentX DDR3 2x8GB 2400MHz CL10Grafika: Gigabyte GeForce GTX 760 OC, 2GB DDR5 (256 Bit) na Gigabyte GeForce GTX 970, 4GB GDDR5 (256bit) GAMING-G1Dysk1: SSD Kingston SSDNow V300 120 GBDysk2: Seagate 1TB, SATAIII, 7200RPM, 64MB cacheNapęd CD: Lite-On iHAS120 SATA CZARNYMonitor: Monitor SAMSUNG T24C300EW 24cale na Monitor BenQ GW2765HT 27''/LED/IPS/2560x1440Klawiatura: MICROSOFT Sidewinder X4Mysz: MADCATZ R.A.T.5 Edytowane 31 Maja 2015 przez MiedzianeJaja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ale maszyna. :woot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Tylko pogratulować sprzętu. Teraz nawet "Wiesiek" pójdzie na dobrym ustawieniu. Sporo musiało kosztować... A żona jeszcze się odzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Sporo musiało kosztować... A żona jeszcze się odzywa? Może powiedział "kochanie kupiłem nową obudowę do kompa" ;) i uszło mu płazem. Edytowane 15 Lutego 2015 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Może powiedział "kochanie kupiłem nową obudowę do kompa" ;) i uszło mu płazem. Dobrze kombinujesz :) A nawet obudowa została ta sama więc to nie było trudne. Jest takie stare przysłowie "Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal". Zresztą dobry mąż musi się troszczyć również o samopoczucie żony. Żeby się nie denerwowała niepotrzebnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 A porównywałeś parametry do "Wieśka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Z tego co widziałem i Wiesiek i GTA V powinny śmigać bez problemu na wysokich, a może i najwyższych. Nie ukrywam, że z niecierpliwością czekam na wyjście obu tych produkcji, bo ostatnimi czasy trudno o nowe wciągające i "miodne" gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Nie ukrywam że z niecierpliwościa czekam na wyjście obu tych produkcji bo ostatnimi czasy trudno o nowe wciągające i "miodne" gry. Gratuluję komputera Miedziany. Na taki sprzęt pewnie nigdy nie będzie mnie stać, no chyba, że wygram w totka :DJa nie czekam na te gry. Dlaczego, bo głównie gram w dwie gry - Stalkera i Gothica. Teraz gram w Global mod. Jest to rosyjski mod do Gothica 2 NK. Świetny mod i chociaż liście się nie ruszają i wszystko jest kanciaste, to ma w sobie właśnie tą "miodność", której brakuje wielu nowym, "wypasionym" graficznie grą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 W tym rzecz że obecnie firmy w większości produkują gry oszałamiające grafiką ale załamujące fabułą :confused: Mam nadzieję że wiesiek i gta będą inne od innych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Winszuję nowego hardu Miedziany. :D To zawsze spora radocha. Szczególnie dla gracza. ;) Co do gier masz niestety słuszność. Jakoś trzeba ten sztucznie napędzany bieg hardwareowy uzasadnić.Poza tym dzieci W8 obawiam się że już będą stracone. Strach pomyśleć co będzie z następnymi "windami". Komputery jako takie przestaną istnieć wszystko będzie sterowane jednym przyciskiem a kiedy coś pójdzie nie tak będzie płacz: -Tato bo mnie się nie włączyło ;EGrafika nie zastąpi fabuły. Choć skąd młodsi gracze mają wiedzieć co to fabuła? Większość zachłyśnie się właśnie grafiką. Że postacie w hektolitrach krwi się rozpadła będzie radocha i tyle. :( EDIT:Poprawiłem dwa błędy. Edytowane 18 Lutego 2015 przez vranorvs 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Pytanie techniczne do autora tematu:Jakie temperatury ma twoja i7 na obecnym schładzaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 W idle 33° a mocno zestresowany 81°. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dodawałeś jakieś wentylatory do obudowy, czy jedziesz na standardowych 2 z przodu i 1 z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi