Krzysu Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam ponownie :) Otóż mam problem związany z nagrywaniem Stalkera ww. programem !Action który wygrałem na konkursie na Facebooku. Podczas próby nagrania czegokolwiek łapie zwiechę i trzeba wyłączać poprzez kombinację kalwiszy alt+ctrl+del. Ktoś miał również taki problem, lub wie jak go rozwiązać? Po zakończeniu próby nagrania (czyt. po wyłączeniu Stalkera) w folderze z nagraniami jest plik .avi o wadzę 0 bajtów. Może to przez nieodpowiednie ustawienia nagrywania? Sam nie wiem co może to powodować. Z góry dziękuję za wszelką pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 ZEW odpada, action się zawiesza, był taki temat na stalker.pl pozostaje zasoborzerny fraps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysu Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 To jest Stalker + NS czyli Stalker Cień Czarnobyla :), lecz może być tak w każdym. Ewentualnie nagram MSIAfterburner. Dziękuję, temat do zamknięcia/wywalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi