Krzysu Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Witam ponownie :) Otóż mam problem związany z nagrywaniem Stalkera ww. programem !Action który wygrałem na konkursie na Facebooku. Podczas próby nagrania czegokolwiek łapie zwiechę i trzeba wyłączać poprzez kombinację kalwiszy alt+ctrl+del. Ktoś miał również taki problem, lub wie jak go rozwiązać? Po zakończeniu próby nagrania (czyt. po wyłączeniu Stalkera) w folderze z nagraniami jest plik .avi o wadzę 0 bajtów. Może to przez nieodpowiednie ustawienia nagrywania? Sam nie wiem co może to powodować. Z góry dziękuję za wszelką pomoc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 ZEW odpada, action się zawiesza, był taki temat na stalker.pl pozostaje zasoborzerny fraps 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysu Posted July 18, 2013 Author Report Share Posted July 18, 2013 To jest Stalker + NS czyli Stalker Cień Czarnobyla :), lecz może być tak w każdym. Ewentualnie nagram MSIAfterburner. Dziękuję, temat do zamknięcia/wywalenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts