arek Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam właśnie otatnio bardzo poważnie zastanawiam się nad kupnem Stalker czyste niebo.Czy może mnie ktoś przekonać? Mam stalker cień czarnobyla i Zew prypeci czy warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Owszem. Choćby po to, żeby mieć cały komplet :PTym bardziej, że nie są to jakieś wielkie pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Hmm Skoro tak nadal nie jestem w pełni przekonany przecież niema wielu lokalizacji np-dzicz ale nie wiem jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Ja Ci polecam Czyste Niebo. Większość nie przepada za tą częścią, a jest ona moją ulubioną. Bagna na początku gry są bardzo klimatyczne, a Czerwony Las w tej odsłonie STALKERA robi wielkie wrażenie, szczególnie znana anomalia zwana Symbiontem, gdzie odgrywasz dość trudną walkę z... hmmm Pozostawie to Tobie, myślę, że zagrasz i w Czyste Niebo, jeśli jesteś prawdziwym stalkerem, który nie boi się przygód! Polecam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Jak dla mnie to temat bezsensowny. Skoro grasz i podobały ci się pierwsza i trzecia cześć serii to nad czym tu się zastanawiać ? Jeszcze bym zrozumiał gdyby ta gra kosztowała 100zł albo byś nie grał w żadna odsłonę, ale można kupić płytę z CDA za 5zł a używana premiówkę za 15zł Na YT można obejrzeć, bo wałkowanych materiałów jest sporo, a na forum masz działa z modami, czego tutaj się głowić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Czyste Niebo czyli jedna z trzech części Stalkera w którym jest nam tym razem wcielić się w najemnika imieniem Szrama jest to część dla mnie ulubiona ponieważ możemy wstępować do swoich ulubionych frakcji i walczyć o jej imie za co tez otrzymujemy specjalne nagrody, więc wedlug mnie jeśli nie zagrasz w Czyste Niebo to nie poznasz tej wisienki na torcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 O prosze bardzo dla uzupełnienia histori stalker'a kupiłem ją.Przekonaliście mnie :yes:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 No to zacznij grać, zamiast spamować odpowiadając na pytania sprzed wielu lat. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Dobra kondotier najmocniej przepraszam za te spamy teraz wiem że tak nie wolno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 I już. A przeprosiny to należą się dla całego forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Lubisz stalkera, jesteś jego fanem to Czyste Niebo jest pozycją obowiązkową - krótka piłka. A temat zamykam aby nie było większego spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi