Jurij Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam otóż nie jestem jakiś specjalnie dobry z opowiadań ale gra bardzo fajnia i polecam tym co nie grali a tych co grają mam następujące pytanie Otóż mam taki problem mianowicie mam dobry internet, dobry sprzęt komputerowy a mimo to od jakiegoś czasu gra bardzo ale to bardzo laguje, po prostu gdy pojawiają się stwory wszystko się zacina i do końca gry z małymi przerwami mój ping sięga nawet do paru tysięcy nie wiem jak to jest w ogóle możliwe próbowałem ustawienia jakości na minimalne ustawić ale także to samo nic nie szło. W jednym zdaniu: Gra strasznie laguje od jakiegoś czasu domyślam się że to nie przez internet ale co ja tam wiem ja się nie znam, dlatego co mogę z tym zrobić Wydaje mi się że może to być związane niekoniecznie z grą dlatego prosiłbym jakiegoś znawcę czy udało by się to rozszyfrować :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Spróbuj może przeinstalować grę lub ściągnąć od nowa. Mi zawsze przy respawnie potworów przylaguje na sekundę i do końca gry normalnie działa :P i tak spytam też, na jakim serwerze grasz ? :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Czy LOL nie jest PTP ? Jeśli tak to wina jest innych graczy a nie twoja. Takie połączanie jest w wielu internetowych grach. Wystarczy dwóch graczy z dupnym netem i po sprawie. Sprawdź inne serwery. Jeśli nie, być może coś muli twój internet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Saddam ja gram na EU Nordic&East lecz po paru już miesiącach gry doświadczyłem wielu dosłownie wielu graczy którzy nie tyle nie powinni grać tylko powinni więcej robić a mnie gadać, słyszałem żę na innych kontynentach tak nie jest ale cóż znajomy mnie wciągnął i już tak zostałem :D. Nie uważam się za najlepszego ani za najmądrzejszego w tej grze bo nie o to tu chodzi żeby innym graczą psuć zabawe wręcz przeciwnie, ale czasami niektórzy po prostu uważają że są najlepsi i że pozjadali wszystkie rozumy :D. A tutaj pochwale się trochę moją serią :Dhttp://www.fotoszok.pl/show.php/1656161_13.jpg.html A wracając do tematu to faktycznie jest tak że jak pojawiają się stworki do gra mi czasami stoi i to jest koniec gry dla mnie bo potem już nic się nie rusza :verymad: tylko 9000 pingu i nic nie mogę zrobić. Danieldino właśnie mój internet działa sprawnie wszędzie w każdej grze sprawdzałem na na przeglądarkach speed testy itd. i mój net działa bez zażutów tylko w grze się coś chrzani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Akurat na EU West i East&Nordic to jest dużo trolli i ludzi uważających się za lepszych. Nic z tym nie zrobisz tylko reporty :P co do problemu spróbuj przeinstalować grę. LoL ma to do siebie że dużo się buguje, chyba nawet więcej niż Stalker. Jakbyś chciał czasem pograć to mój nick - Suty Dziobaka :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Problem po instalacji już zniknął ? Czy pojawia się dalej ? ( pobierz także update. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Problem w tym że owy problem nie zdarza się zawsze tylko czasami dlatego często ciężko mi powiedzieć czy już jest wszystko ok :confused:. Obecnie naprawiam wszystkie pliki. Wysłałem też zgłoszenie do ich Supportu i czekam na odpowiedź :confused: Bo to mi się zdarza czasami a czasami jest wszystko w porządku a następna gra jest klapą bo nic nie mogę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi