pagreg Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 WitamMam chwilę wolną, bo czas urlopowy w pełni i gram sobie spokojnie (choć Ksywka się ostatnio gdzieś zagubiła bidulka) w Priboi Story 1,4 i naszła mnie taka myśl, że tak naprawdę to te miłe chwile zawdzięczam Wam.W szkole dawno temu miałem język rosyjski i jakoś tam się z braćmi ze wschodu dogadam lecz by grać i czuć tę frajdę z gry to jednak ciut go mało. Po angielsku też niby rozumiem ale jakby na to nie patrzeć dziwnie brzmi ten język w zonie. Stalkery są nielicznymi grami, które nie dość, że skończyłem, to do których wracam. Lubię klimat tych gier, to "coś" czego brak w produkcjach zachodnich. No i nie oszukując się lubię mody bo pozwalają przeżywać inne historie w tym świecie, bo pozwalają ponownie tu wracać i wracać i... Po tak przydługim wstępie doszedłem w końcu do meritum :) Przecież to dzięki Wam mam możliwość wciąż grać w stalkera. Owszem po drodze niejako był fallout, metro, stalker online oraz kilka zupełnie innych produkcji, ale do nich nie wracam. Były, minęły, a stalker w trzech osobach ;) stoi sobie honorowo na półce. Dlatego też chciałbym bardzo gorąco podziękować całemu teamowi stalkerteam oraz osobom niezrzeszonym a udzielającym swej wiedzy na forum za ogrom pracy i serca jaki tu włożyliście. To dzięki Wam tacy jak ja spokojnie sobie ściągają kolejne mody i spolszczenia a potem zarywają noce :) Dziękuję bardzo! 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Po to są fora żeby łączyć ludzi z ich zainteresowaniami :D :D, ale fakt atmosfera miła bardzo :yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Bardzo serdecznie i gorąco dziękuję w imieniu całej ekipy stalkertem. Myślę że takie podziękowania dodadzą siły naszym tłumaczom na polonizację nowych modów specjalnie dla was - graczy. Także nasza ekipa zajmująca się stroną na pewno ucieszyła się z podziękowań. To bardzo miłe i wielki wyraz szacunku dla pracy jaką ludzie wkładają w to forum. Rzadko dostajemy tak oficjalne podziękowania. My także dziękujemy i zachęcamy do dalszego odwiedzania strony a także sprawdzania nowych spolszczeń. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Bo gry łączą a nie dzielą :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Bardzo miłe i słuszne słowa @pagreg bo ogrom pracy tłumaczy i czas jaki poświęcili jest niewymierny. Tak się składa, że prowadzę katalog polonizacji i wystarczy popatrzeć tutaj...http://stalkerteam.pl/topic/2687-tlumaczenia-od-stalkerteampl/...by zobaczyć całokształt osiągnięć tej garstki ludzi, którzy poświęcają swój prywaty, jak by nie było, czas dla ogółu miłośników Stalkera. Zaczęło się od Soljanki, dziś ta lista ma 51 pozycji, a w przygotowaniu jest kolejne nowe tłumaczenie do moda Dolina Szeptów.Wszyscy wiemy, że miłośnicy serii Stalker to nie tylko Stalkerteam, ale i inne fora, czy osoby które korzystają z pracy tłumaczy.Dla tłumaczy...Wielki szacun i wiele cierpliwości na przyszłość. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 @pagregTwój post wyraził to, czego pozostali forumowicze nie zdołali w swoich komentarzach - podziękowania za ogrom włożonej pracy w rozwój strony i kontynuację wspaniałej przygody z grą, której "duch" urzeka swoją klimatyczną niezwykłością, dzięki której za każdym razem chce się wracać do Zony: jej tajemnic, niebezpieczeństw oraz atmosfery grozy czyniącej rozgrywkę - walką o przetrwanie. To dzięki nowym modom, pracy ekipy polonizującej oraz pomysłowi, który skupił zaangażowanych użytkowników w jednym miejscu - możemy cieszyć się tymi aspektami S.T.A.L.K.E.R'a. Każdy dziękuje na swój sposób, ostatnio do ekipy polonizującej dołączyła kol.Yellow - korzystając z okazji - chciałbym pogratulować jej awansu jednocześnie dziękując za dołączenie do ekipy. Jeśli o mnie chodzi - moją "małą cegiełką" w rozwój strony jest pisanie tutoriali, chociaż ostatnio narzekam na brak wolnego czasu, ale pomyślmy - gdyby choć 1/4 userów zaangażowała się w rozwój strony, która sukces zawdzięcza pracy grupy ludzi - wówczas to forum byłoby potęgą. Moja przygoda z Stalker Team'em zaczęła się od Solijanki - nie planowałem zostać na dłużej, ale Zona mnie wybrała bym poznał jej tajemnice...dołączam się do podziękowań. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 NASZA praca + WASZA satysfakcja = Cała przyjemność po NASZEJ stronie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi