Jurij Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Witam otóż zechciałem założyć ten temat abyśmy mogli sie wszyscy nawzajem informować o fajnie zapowiadających sie filmach w kinach jak i zarówno super filmów które puszczane są w telewizji. Myślę że pomysł dobry dlatego zaczne od siebie 1. Dzisiaj jest mecz o Super Puchar Niemiec Bayern Monachium vs. Borrussia Dortmund według mnie będzie to fajne spotkanie dwóch gigantów Bundesligi. Transmutuje Eurosport 2 o godzinie 19:30(studio)2.O 17:45 na Polsacie dziś jest transmutowana "Magia bez tajemnic" bardzo fajny "dokument" w którym możemy się dowiedzieć jak sa wykonywane przez iluzjonistów określone sztuczki3.O 22 na polsacie film Snajper. Tom Berenger jako strzelec wyborowy do zadań specjalnych skazany na towarzystwo żółtodzioba w nieprzyjaznej panamskiej dżungli, gdzie polują na wskazanego przez CIA przywódcę rebeliantów. Ma styl. Jeśli wiecie jeszcze dziś o jakiś fajny filmach to piszcie :D i to samo z filmami granymi w kinach. Ja osobiście polecam Kac Vegas 3 byłem ostanio i naprawdę jak dla mnie świetny ale wymagane oglądanie 1 i 2 :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 JA polecam War z z Bradem. Prawdziwy militarny film o zombie. A nie ciągle przetrwanie i przetrwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Hancok ahhhh, szkoda że nie mam Polsat FIlm ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Metro obejrzałem, teraz czekam na nową wersję Wija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi