Garrett Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Odzyskałem dzisiaj moje Czyste Niebo. Stalker zadziałał na rozszerzonym oświetleniu dynamicznym. Problem tkwi w tym, że po wyjściu z bazy Czystego Nieba zniknęły mi promienie słońca, zmieniałem ustawienia i dalej to samo, nawet na DX10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 A SSAO? Patrzyłeś na kropkę "promienie słoneczne" w zaawansowanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Albo jestem ślepy, albo w Czystym Niebie nie da sie odznaczyć promieni. SSAO mam na wysokie, a jakość promieni na średnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) A grasz na podstawce? Jaka wersja? A może poprostu ich nie widać - jesteś pewnien, że "powinny być" widoczne i, że napewno to się zmienia po wyjściu z bazy (tzn. w bazie CN jest prawidłowo)? Edytowane 27 Lipca 2013 przez Radioaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Promienie były na początku, jak wyszedłem z bazy to już ich nie ma nigdzie. Wersja taka, jaka była czyli 1.5.1. Efekty dynamicznego oświetlenia takie jak cienie są, tylko słońce wygląda jak na statycznym i nie ma promieni. Wgram najnowszego patcha z płyty dodatkowej i powiem, czy coś się zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Patch może coś zmieni, jeśli nie to spróbuj przeinstalować i wgrać najnowszego patcha, ustawić wszystko od nowa i sprawdzić czy są zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Początek gry, promienie niby są, zaraz zobaczę jak będzie dalej i napiszę na SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Spróbuj przejść do Kordonu. Jeśli tam się pojawią jest okej. Do kordonu możesz przejść o ile wiem po zajęciu ostatniej bazy na konto czystego nieba. Tam będziesz miał gościa który cię zaprowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi