szata Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam. Borykam się z problemem takim, że wojska, które ma przylecieć i coś tam zrobić do Jantaru nigdzie nie ma. Oczywiście z profesorkiem poruszyłem i wyczerpałem temat, ale okazuje się, że wbrew jego zapewnieniom - a czekałem dość długo, nie wychodząc poza teren przenośnego laboratorium - żadni wojacy nie zabawili na Jantarze. Zastanawiam się też, czy nie ma tu jakiegoś powiązania z niedziałającymi drzwiami - ściślej: czy postęp w zadaniu nie jest uruchamiany aktywatorem drzwi, który przestał działać po zadaniu na wyłączenie urządzenia w stacjonarnym labie (mowa o tym błędzie, gdzie drzwi otwiera się już tylko dwururą). Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Drzwi nie mają nic do wojaka. Cała akcja jest powiązana z odszukaniem kasety dla wojska na Dziczy.//Prawidłowo po wyjściu z bunkra po mniej więcej pół minucie nadlatuje śmigłowiec od strony bagienka na Jantarze. Wówczas wojak gada o kasecie i zostawia minigun u Sacharowa.Jeżeli nie zaskoczył skrypt proponuję wgrać zapis przed rozmową z Sacharowem i spróbować ponownie. Jeżeli nie pomoże powtórzyć od wejścia na lokację. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szata Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Tak, w poradniku przeczytałem że tak to powinno wyglądać. Próbowałem od wejścia na lokację już wcześniej, sprawdziłem dla pewności jeszcze raz, ale nie pomogło. Niemniej, dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jeśli doszło do sytuacji, że skrypt nie działa - szansą na realizację zadania jest:wczytanie zapisu sprzed wejścia na lokację ze szczególnym uwzględnieniem realizacji całości kryteriów danego zadania.zastosuj się do wskazówek pkt. 1 do 4 z tego posta: link. W poście mowa jest o innym przedmiocie, dlatego wpis (punkty 5 i 6 ) reward_item ustaw na: reward_item = wpn_m_134wpn_m_134 - to identyfikator miniguna. Po zamianie, za ogon kota otrzymasz potrzebną do dalszego rozwoju fabuły - broń. Nie jest to rozwiązanie idealne, ale Solijanka rządzi się swoimi prawami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szata Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Dzięki bardzo. To oczywiście skutecznie załatwia sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi