LVutner Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Cześć czy ktoś ma na dysku Mobile Charge pod wersje 1.0004 i mógłby zuploadować bo linki popadały. Byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Link jest dobry na 100%, sprawdzałem chwilę temu i nie miałem problemów z pobieraniem, rzecz w tym, że trzeba wiedzieć jak pobierać z tej strony pliki, jest to proces wieloetapowy. [*]w nowym oknie/karcie otwieram wyróżniony pogrubieniem wpis Просмотреть рекламу. [*]pojawia się nowa strona z szeregiem wpisów, wybieram dowolny - ja skorzystałem z Полная база таунхаусов Подмосковья. [*]wchodzę w w/w link - pojawia się zegar odmierzający czas 30 sek. [*]gdy odliczanie się zatrzyma - klikam na samej górze wpis нажмите сюда. [*]przepisuję wygenerowany kod do okna [*]tym samym przechodzę do kolejnej strony: link i klikam cкачать. [*]The EndWygenerowane wpisy, które podałem przykładowo często są różne (losowe) i dostępne dla określonej sesji pobierania, generalnie chodzi o pokazanie sposobu downloadu. Tutaj masz wstawiony plik na inny serwer, nie rozpakowywałem go, więc po ściągnięciu sprawdź antywirusem. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dziękuje za pomoc niewiedziałem że tak się pobiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi