Joshi aka Endeavour Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Tak oto niektórzy młodzi chłopcy spędzają wakacje. Zamiast wyjechać na kolonie wybierają obóz wojskowy, który jak dla mnie wygląda bardzo ciekawie. Sam bym chętnie na coś takiego się wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Tak komercha dla rodziców z kasą, wielu ludzi uważa to za dobrąq zabawę , ale jako pracę to wykonuję ją niewielu. Nosić glany to ja wolę w godzinach pracy a nie dla rozrywki i wypoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Fajna zabawa http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png My u siebie mamy coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 czernobyl10 dla czego Twoim zdaniem to "komercha dla rodziców z kasą"? W Polsce również są podobne obozy letnie, może nie stricte wojskowe, ale z pewnością stawiające na dyscyplinę i przetrwanie w terenie. Dla niektórych młodych osób to po prostu o wiele lepiej spędzony czas niż perspektywa grania w siatkówkę/nogę itp. itd. na koloniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Moim zdaniem takie obozy są świetne dla młodych ludzi znaczy się dzieci. Ćwiczą charakter, wytrwałość i wiele innych dobrych cech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Szczerze mówiąc ja bym tam chciał iść :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Taki obuz to świetna sprawa , zawsze chciałem żeby starsi mnie na takie cos wysłali ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi