smox Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Przeglądając neta znalazłem to - http://technowinki.onet.pl/biznes/nie-instalujcie-najnowszej-aktualizacji-windows-7,1,5468842,artykul.html Ja na wszelki wypadek odinstalowałem. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Microsoft sam przyznał, że najnowsza łatka może powodować problemy z działaniem komputera. Ciekawe info @smox...jeżeli MS sam pisze że łatka ma błędy to je ma i to duże...inaczej wypuścili by nową z poprawkami poprzedniej... . Ale to wymaga czasu...http://www.benchmark.pl/aktualnosci/windows-7-niebezpieczna-aktualizacja-zabezpieczen-kb2823324.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Powiem szczerze że jakoś nie zauważułem aby komputer jakoś kulał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 "Microsoft bada obecnie zaistniały problem i wkrótce wydać ma poprawioną wersję aktualizacji. Do tego czasu zaleca usunięcie poprawki, nawet jeśli nie wywołała ona jeszcze żadnych problemów." Ja wolałem usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 A ja mam takie pytanko czy możliwe jest to że przez tą łatkę co chwile Widnows minimalizuje mi gry do pulpitu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Odinstaluj łatkę i sprawdź czy dalej będzie to samo. Jak tak, to znaczy że nie BTW, mam wyłączone aktualizacje i śpię spokojnie hihi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 A jak odinstalować? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Info o tej łatce jest z kwietnia, tak więc do sierpnia to chyba naprawili problem ;) ja tam nic nie odinstalowuję ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 @Jurij, jak na serio pytasz, to otwórz na pulpicie KomputerWłaściwości systemuWindows update i tam kliknij Wyświetl historię aktualizacjiZainstalowane aktualizacje. Masz tam wszystkie aktualizacje i szukaj tej, którą chcesz odinstalować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Info o tej łatce jest z kwietnia, tak więc do sierpnia to chyba naprawili problem ;) ja tam nic nie odinstalowuję ;)Dokładnie. Masz plusa za bystry wzrok :)Tak czekałem, kiedy ktoś zauważy datę tych artykułów :) Info dla wszystkich, którzy nie doczytali Informacja o błędzie poprawki pochodzi z kwietnia, a obecnie mamy już sierpień - jakby ktoś nie wiedział :PMożecie sobie darować wszelkie próby grzebania w systemie i deinstalacji tej poprawki.Temat jest zasadniczo do zamknięcia, no chyba, że ktoś jeszcze chce sobie ponabijać licznik postów :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Przepraszam za zamieszanie, faktycznie nie zwróciłem uwagi na datę. Mam nadzieję, że usunięcie tej poprawki nikomu nie spowoduje szkód w systemie.Proszę o usunięcie tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 @smox, uważam, że dobrze zrobiłeś i że czujność masz dobrą. To, że data starsza, to nic. Zastanawia mnie tylko fakt, że tu ktoś czekał na kapnięcie się, jaka jest data publikacji o tej aktywacji, ale jak wyszła wtedy, to jakoś tego nie zauważono, a tu @smoxowi się łatkę przypina. Oj nieładnie, nieładnie, kolego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi