oloo Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Klikać, żeby powiększyć! Wszystkie w rozdziałce 1680 x 1050. i ciut inna wersja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Podoba mi się ten jesienny krajobraz z Bagien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 A ja zrzucam na kompa kalendarz na którym widnieje zniszczone miasto. Świetna robota oloo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Dla mnie zdjęcie trzecie z wioską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Mało mam screenów, które się by nadawały. A niektórzy krzywo patrzą na inne, niż stalkerskie, klimaty. Chyba jednak będę wrzucał i inne, też w klimatach post.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 No ja bym Ci był bardzo wdzięczny gdybyś tak robił. Nie lubię się ograniczać tylko do jednej tematyki pod jakimkolwiek względem, wliczając w to kalendarzy. A klimaty "post" są naprawdę ciekawe i świetnie się nadają jako tematyka tapet czy kalendarzy moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Wrzucaj śmiało..wiesz co chciałbym Oloo ...listopad na fotce z Kremlem bez śniegu ...grudzień na fotce tej z Kremlem w śniegu ..wiesz te fajne przerobione obrazy z jednego z postów...dam sobie na pulpit. Fallout3 byłby świetny na taki "post" materiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Świetny ten 3. Poproszę dla panoramicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Świetny ten 3. Poproszę dla panoramicznych. Wszystkie w rozdziałce 1680 x 1050.... to co jest kwadrat.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Jedziem dalej: Noc... ...i dzień. Wszystkie w rozdziałce 1680 x 1050.... to co jest kwadrat.? Prostokąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Wiem, że prostokąt przerób to Dinowi....bo chce na panoramę... Oloo zrób tego Kremla...please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Oloo zrób tego Kremla...please Ten? Wiem, że prostokąt przerób to Dinowi....bo chce na panoramę... Na jaką rozdzielczość ma być - niech może napisze..bo nie mam zadatków na wróżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ten Oloo wielkie dzięki i już na pulpit poleciał...ten w śniegu będzie dla mnie na grudzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Pasuje? Nic nie jest za nisko/za bardzo z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Dokładnie ten miałem na pulpicie, tylko bez kalendarza, teraz będzie już i przyjemnie i pożytecznie. :zsrr: Nie jest "za bardzo z boku", bo tutaj gdzie dałeś kalendarz z reguły nie ma żadnych skrótów do programów, dla mnie jest idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja mam ten w środku ..już bardzo długo ...prawie od czasu jak wypłynęły te obrazki na forum. Na początku miałem ten na dole. Proporcje są dobre i opisy nie przeszkadzają w niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ja mam 1920 na 1024 jakoś tak no 22 cale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ja mam 1920 na 1024 jakoś tak no 22 cale Niestety, nie zachował idealnych proporcji..ale może Ci się nada: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi