Zagubiony w Zonie Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam wszystkich. Od niedawna zacząłem grać w Stalkera Cień Czarnobyla i wszystko ładnie, pięknie chodziło do czasu. Gra, w momencie kiedy skończyłem zadanie w labolatorium x16 zaczęła mi się poprostu wyłaczać. Pierwszy raz zdarzyło się to przy labolatorium polowym Sacharova, kiedy pomagałem żołnierzom "powinności" zabić parę zombiaków. Stwierdziłem, że to jakaś chwilowa usterka, ale kiedy znów wczytałem i chwile pogadałem z Sacharovem, gra znowu się wyłączyła. Szukałem, a raczej starałem się znaleźć podobny problem na forum, ale nie znalazłem. Pomóżcie! PS:Jestem nowym użytkownikiem i jeśli coś źle napisałem lub nie tam gdzie powinno się to znajdować to z góry przepraszam. Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez Zagubiony w Zonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jeżeli grasz w podstawkę to napisałeś w odpowiednim dziale.Pierwsza sprawa to czy gra to oryginał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zagubiony w Zonie Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Niestety nie posiadam oryginału. Posiadam jednak jeszcze Stalker Czyste Niebo tym razem oryginalną i z tego co pamiętam to tam miałem podobne problemy, ale w Czerwonym Lesie. Co do Stalker Cień Czarnobyla to udało mi się opuścić Jantar i gra narazie chodzi wporządku. Może jakiś błąd w grze?Zdąrzyłem też zauważyć, że wywalało mnie zawsze po zabiciu jednego ze zombiaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Silnik stalker'a potrafi być dość kapryśny, i nawet na oryginałach są wyloty. Kup kolego oryginalną wersję stalker'a która jest śmiesznie tania i wtedy pograj. Jak dalej będziesz miał problemy to pomożemy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 A propos CS Nie napisałeś jaki system i sprzęt ale w zasadzie to zacząłbym na Twoim miejscu od zwiększenia ilości pamięci wirtualnej (plik wymiany) chyba że po wylocie masz jakieś info (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zagubiony w Zonie Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 W takim razie dziękuję i miałbym jeszcze jedno pytanko odnośnie multiplayera. Czy wiadomo wam coś może o polskim serwerze Role Play? Istnieje taki serwer wogóle w stalkerze? (jakimkolwiek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi