ptero Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Witam wszystkich Stalkerów. Mod zarąbisty, choć trudny. Szczególnie te nowe giwery są the best... Mam takie pytanka do tych, którzy są bardziej zaawansowani w OOP. Nie lubię solucji, ale mam już dość bezsensownego latania. 1. Gdzie jest ta w d... żyć chędożona strzelba AA z Radaru dla Krzyża. Oblatałem cały las kilkukrotnie, aż mnie nogi bolą... Znam każdą pijawę, zombiaka i snorka z imienia... Psy to już się do mnie łaszą (ech ta kiełbasa) :) 2. Schowek w wiosce pijawek. Na belkach. Skakałem po dachach, że snorki zazdrościły i nic... 3. Stare dokumenty nr.1 dla Akima. Na jakimś dachu. Po kilku godzinach szukania w czasie rzeczywistym brak pomysłu. 4. Wideonadajnik dla Woronina. Komputer jest. Nadajnika NIET!!! Przecież były oba w tym samym pomieszczeniu, co to się przez balkon wchodziło... Ale nie ma... Więcej pytań nie pamiętam.A możeby tak ktoś skrobnął jakiś poradnik do nowych kwestów ??? Z góry dziękuję za każdą podpowiedź. Adam, 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 2. Schowek w wiosce pijawek. Na belkach. Skakałem po dachach, że snorki zazdrościły i nic...jeżeli to schowek Kostii to miejsca mogą być różne..tutaj poradnik pomoże. 3. Stare dokumenty nr.1 dla Akima. Na jakimś dachu. ....czy nie chodzi czasem o te na dachu baraku obok wejścia do baru...nie wiem czy w OOP jest zmienione miejsce ale w NS tam były. Jeżeli niema rozbijaj skrzynki i szukaj u kolesi na posterunku. 4. Wideonadajnik dla Woronina. Komputer jest. Nadajnika NIET!!! Przecież były oba w tym samym pomieszczeniu, co to się przez balkon wchodziło...nie były część rzeczy była w wiosce pijawek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptero Posted August 12, 2013 Author Report Share Posted August 12, 2013 Faktycznie. Myslełem, że to jakieś nowe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomlopag Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 (edited) strzelba jest na Radarze patrząc od strony helikoptera w kierunku przejścia z Magazynów wojskowych na kamieniach jest plecak. PANCERZ OD KRZYŻA!!!!! Czy ktoś wie gdzie jest ten schowek w X16? Krzyż daje informację że pancerz jest w laboratorium ale obszedłem je ze trzy razy i nie mogę go zanieść Edited January 6, 2016 by tomlopag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Schowek Krzyża w X-16: https://www.youtube.com/watch?v=fCRBJPBaEzQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomlopag Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 Dziękować, zmyliła mnie ta szafa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts