Jurij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam otóz chciałem na swój telefon(Xperia X5) wrzucić aplikacje Endomondo, nie moge wgrać tej aplikacji, telefon pokazuje komunikat błąd komunikacji z serwerem po zalogowaniu przez konto google. Poradzi ktoś może co zrobić? Oczywiście plusiki za pomoc :D :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie mam co prawda tej aplikacji, ale znalazłem taki temat: link, być może twój problem rozwiąże ten post.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Niby już ok ale teraz kolejny problem, bo podczas instalowania muszę skonfigurować konto google, ale wtedy całkowicie pada internet mi na telefonie, chwilke tam myśli i zaraz wyskakuje że nie można uzyskać stabilnego łacza, i zaraz po tym net ponownie działa :verymad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Też miałam kiedyś problem z kontem google. Spróbuj zalogować się przez pocztę gmail. Z samą aplikacją nie mam problemu, działa ok. przeszłam z nią już ponad 130 km;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Właśnie przez to w ogle nie chce mi wejść :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) A wchodzisz z pakietu czy z wi-fi? bo jest taki pogląd że dodawanie konta google najlepiej zrobić z internetu pakietowego. Dane w tle masz włączone? Spróbuj wyczyścić dane w ustawienia- aplikacje- zainstalowane i wybierz gmail i market i wyczyść tam dane i wtedy spróbuj. Jeśli nie to może przywrócenie ustawień fabrycznych pomoże ale lepiej się trochę pomęczyć i spróbować nieinwazyjnych metod a wipe ostatecznie zrobić. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez nati20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi