xxelektroxx Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam, w momencie kiedy wkładam pozycjoner od Normana w miejsce pistoletu zaczyna 'mi wyskakiwać błąd Cannot find saved game ~~~ watchdog 182.reason * Log file has been saved successfully! a log błędu toExpression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)Function : CUIXmlInit::InitStaticFile : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUIXmlInit.cppLine : 172Description : XML node not foundArguments : hud_direct_namePrzez ten błąd pozycjoner nie pokazuje koordynatów i nie mogę znaleźć schowka na Agropromie. Błąd pojawia się nawet po wczytaniu starszych sejwów i ponownym zdobyciu pozycjonera. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez xxelektroxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Na jakiej wersji moda grasz i skąd go pobierałeś?Bo na wersji pobranej z naszych linków czegoś takiego nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxelektroxx Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Na tej http://stalkerteam.pl/topic/4586-narodnaya-solianka-na-torrencie/ + spolszczenie 24.12.11 pobrane z forum. Użyłem też patch dla NS z torrentu.7z, który był w temacie. Edit. Dobra problem rozwiązany. Należało na końcu pliku ui_custom_msgs.xml w gamedata\config\ui pod linijką #include "ui\ui_custom_msgs_doc_viewer.xml" dodać #include "ui\ui_custom_msgs_stco.xml" (lub na odwrót). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Czyli ten ostatni patch był niepotrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi