cichy Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 W czasie rozgrywki w Anomalnym Lesie złapał mnie wylot wynikający z postawienia moda na Polskim systemie ( brak cyrylicy) - nie jest on wynikiem błędu w modyfikacji - takie wyloty wynikają z użycia cyrylicy w nazwach katalogów lub plików - PL winda tego nie rozumie.FATAL ERROR [error]Expression : wave&&wave->length()[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrSoundSoundRender_Source_loader.cpp[error]Line : 65[error]Description : Can't open wave file:[error]Arguments : c:program files (x86)3 thqs.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedatasoundsaazŃÂÄ-Ńsvd-c_draw.oggLECZENIE: Idziemy do katalogu: s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedatasoundsaazСВД-С - zmieniamy nazwę СВД-С na ŃÂÄ-Ń. Finalnie to ma wyglądać tak: shadow of chernobylgamedatasoundsaazŃÂÄ-Ń . Pykamy dalej. Kolejny tego typu wylot:FATAL ERROR [error]Expression : wave&&wave->length()[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrSoundSoundRender_Source_loader.cpp[error]Line : 65[error]Description : Can't open wave file:[error]Arguments : c:program files (x86)3 thqs.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedatasoundsaazŃŕéăŕ12Ęsayga12k_draw.oggLECZENIE: Idziemy do katalogu: C:Program Files (x86)3 THQS.T.A.L.K.E.R. - Shadow of ChernobylgamedatasoundsAazСайга12К . Zmieniamy nazwę Сайга12К na Ńŕéăŕ12Ę . Finalnie ma to wyglądać tak: s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedatasoundsaazŃŕéăŕ12Ę *** Mod bardzo dobry, niezwykle grywalny. "0" wylotów wynikających z błędów modyfikacji. Jedyny jaki miałem to ten powyżej - wina win PL. Czuć w nim rękę twórców TŚ - 2. *** Dodałem jeszcze jeden wylot - identycznego jak wcześniejszy typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 No to jak dajesz dobrą recenzję dla tego moda, to i polonizacja może się okazać wartą strzału. To obszerny tekstowo mod i należy rozważyć ewentualne zabranie się do roboty, by nie skończyć go zniesmaczony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dodałem jeszcze jeden wylot - identycznego jak wcześniejszy typu. Możesz podać, gdzie występuje? Można zmienić nazwę z wyprzedzeniem, więc wylot nie wystąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bynek212 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wylot występuje na lokacji -doświadczalny poligon- za ogrodzeniem przy wyjściu z korpusu pokoju. Mod dobry. Dotrłem do Martwego Miasta i problem ze znalezieniem uczonego z zapiskami uczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Bynek212 - pytałem nie o miejsce, a o przyczynę, tak jak to podawał cichy. Co powoduje wylot i na co zmienić nazwę katalogu czy pliku.Zmiana przed dojściem do tego momentu ustrzeże przed wylotem, a tłumaczom wskazówkę do dokonania zmiany w polonizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bynek212 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zmiana w katalogu Aaz katalogu { Sajga 12k } - piszę polskimi literami bo nie mam włączonych rosyjskich Na { Ńŕéăŕ12Ę } . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kondotier - w poście pod bugami podałem co nalezy zmienić - możesz to zrobić od razu po postawieniu moda :yes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 cichy - po ostatniej linijce Twojego posta nie skapowałem, że była zrobiona po drugim fatal. Te dwa błędy, oczywiście, od razu poprawiłem. Nie lubię w modach być "lotnikiem" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bynek212 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wylot na lokacji PROMZONA .FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'aazm4a1 sopmodtacstońk' W katalogu gamedatatexturesAazM4A1 SOPMODtacstock.dds - zmienić plik tacstock.dds na tacstońk.dds 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Soundtrack w formacie mp3:https://disk.yandex.com/public/?hash=DPbBE3f7Bxv57mRDjpAOQ/7vvuyEWV4JnyzYs44xbLU%3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mod coraz bardziej wyrywa mnie z butów :woot: . Oto jak wygląda Martwe Miasto po uruchomieniu urządzenia przez Siergieja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Martwe Miasto nie do poznania, pomnik Lenina robi teraz niezłe wrażenie. Ale narobiłeś Cichy smaku ;)Jest w ogóle jakiś mod którego Nie ukończyłeś ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Proszę rozeznanych w wyszukiwaniu patchy i fixsów, o sprawdzenie, czy jest coś nowego w tej materii, bo zaczynamy polonizację tego dobrze zapowiadającego się moda. Jedno co wiem, to... sporo roboty czeka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Kumulatywny patch FINALNY z 25.I.2014 - nowa gra nie jest obowiązkowa ale pożądana: http://yadi.sk/d/LdEQU6NKGjGBY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Wszystkich którzy czekają na polską wersję, chciałbym poinformować, że przystąpiłem do pomocy w tłumaczeniu moda, także mam nadzieję że polonizacja pojawi się szybciej niż zakładano. :) Edytowane 10 Lutego 2014 przez Allen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jesteś jeszcze w fazie testowej, ale jak się dobrze sprawisz, to może będzie z Ciebie wzmocnienie Korpusu Tłumaczy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Drużyna projektu F.O.T.O.G.R.A.F zaprezentowała z okazji świąt zestaw muzycznych kompozycji jakie można usłyszeć w modzie.Wszystkie kompozycje były stworzone i zapisane specjalnie dla tego projektu.Kompozytor i reżyser dźwiękowy: mauvais Muzyka jest w postaci MP3. Załączone do paczki są gotowe okładki do CD 1 i CD 2.LINK: http://yadi.sk/d/hgsOs84DFGD8gŹRÓDŁO: http://superstalkker.ucoz.ru/*** Czyż nie wygląda to pięknie : :) ? *** A to tak ode mnie. Kiedy uwalniałem dusze poległych stalkerów pomyślałem o tej piosence... http://yadi.sk/d/XhTGhmJ7HbZog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Pytanie takie, czy ktoś znalazł SVD na wieży radiowej?. Baza Korpusu Pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Po patchach tego SWD już nie ma - potraktowali go Autorzy jako przypadkową cziterkę :whistling: . A to widzimy na końcu moda - warto było tam dojść - po tym czeka nas świetny filmik. I niestety to koniec wspaniałego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Długi czy króciutki jak "Dolina szeptów" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jeśli chodzi o ilość tekstów do czytania i jeśli je czytasz to na pewno będzie długi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=NUJjvTSrrRk&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Twórcom moda należą się brawa i skrzynka wódki, kawał dobrej roboty odwalili. Ma sporo smaczków, ogólnie mod na najwyższym poziomie. Wiem czepiam się, ale problem będzie dla tłumaczy bo podpowiedzi i inne są mówione :) http://www.youtube.com/watch?v=NUJjvTSrrRk&feature=player_embedded Taki sam aparat jest w modzie Evil Zone, czy Real Zone do Shoca i oni tego aparatu nie zrobili. *Czepianie się wyłączone* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Z tą skrzynką wódki radził bym uważać. Wiem co mówię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 A rozumiem teraz ;) No to dobra wirtualnego kozaka i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi