tomlopag Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Panowie mam pytanie czy ktoś wykonał zadanie znalezienia dokumentów dla Woronina z rozbitego śmigłowca, znalazłem 11 części na lokacji Bar ale jeszcze do skończenia zadania brakuje mi paru.Czy ktoś pomoże? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Nie pamiętam tego zadania, wiem że Woronin chciał dokumenty z metalowej walizki z Doliny Mroku, pamiętam też zadanie z rejestratorem lotu dla Woronina - ze śmigłowców rozbitych na CEA-2, ale nie przypominam sobie aby kiedykolwiek mówił o dokumentach w takiej ilości (11 szt.). Daj screen'a z PDA ustawionym na to zadanie. Masz solijankę z dodatkami (DMX Mod 1.3.4, ООP) czy bez? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 @ tomlopag to zadanie z moda Soljanka + OOP . Korzystaj z poradnika bo miejsc jest bardzo dużo. Niektóre z części są bardzo wysoko i trzeba kombinować.Jeżeli grasz z dodatkiem Master + OOP pisz w temacie tamtego moda...http://stalkerteam.pl/forum/321-ооp-collector-master-addon/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomlopag Posted August 14, 2013 Author Report Share Posted August 14, 2013 malakas a gdzie znajdę poradnik do OOP bo szukam i albo jestem ślepy albo nie mam cierpliwości. grafika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 @tomlopagzobacz ten post ( zakładka Бар) - jest po rosyjsku, ale zawiera screeny z lokalizacji potrzebnych dokumentów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptero Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Trochę są pomieszane nazwy dokumentów i ich położenie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maur Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 (edited) Cześć mam problem ze znalezieniem dokumentu przy legowisku dzików na Wysypisku według poradnika powinny być w tym miejscu co na screenie http://ifotki.info/10/f21745883eb30f27e7f18c564d6851d7c302cd110328451.jpg.html obszukałem wszystkie krzaki w okolicy legowiska, gdzie zawsze śpią dwa dziki tego kawałek dalej za legowiskiem mięsaczy albo ślepy jestem albo u mnie takiego krzaka na wysypisku nie ma chyba, że w złym miejscu szukam. Edited May 3, 2014 by Maur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts