Westling567 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam. Grając ostatnio w Cień Czarnobyla spotkała mnie dość rzadka sytuacja. Zmierzałem ku Bazie "Wolności" by wyposażyć się w sprzęt niezbędny do wizyty w Laboratorium X18. Przy przejściu z Magazynów Wojskowych do Baru zostałem zaatakowany przez oddział...najemników! Podczas 2 - letniej przygody ze S.T.A.L.K.E.R.em najemników spotykałem regularnie tylko w dwóch miejscach - w Dziczy oraz na posterunku niedaleko Wioski Pijawek. Dodam,że jeden z 5 - osobowego oddziału najemników miał na sobie unikalny egzoszkielet najemnika,niemożliwy do uzyskania w grze. Jako dowód załączam kilka screenshotów zrobionych podczas tej sytuacji. Czy ktoś z was też był kiedyś świadkiem odrodzenia się NPC-tów w nietypowych miejscach? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ciekawa sprawa. Tyle grałem w czystego SHOC, bez żadnej modyfikacji ale takie coś mi się jeszcze nie przytrafiło. Najemnicy tak jak pisałeś, zawsze trzymają się w Dziczy lub przesiadują na Magazynach Wojskowych na swoim małym posterunku. Parę razy zdarzyło mi się znaleźć trupy najemników w Barze, od strony Dziczy, najwidoczniej tak się niefortunnie zespawowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Mi przytrafiło się coś podobnego. A mianowicie, przemarsz najemników skrajem wioski pijawek od wejścia na MW do posterunku najemników. Wcześniej skasowałem ich posterunek, więc to pewnie uzupełnienia:) Ale wyposażenie standartowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Mi też się zdarzało, że łaził tam sobie jakiś patrol, najczęściej po drodze z posterunku najemników w kierunku Bariery. Ale też zdarzali się przy przejściu z MW do Baru - i wtedy bywało, że po odstrzeleniu zabici leżeli poza zasięgiem GG (gra przenosiła do Baru). Wyposażenia nie pamiętam, mógłbym pomylić z jakimś modem ;) Ale nie jest to raczej żaden ewenement. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Zdarzyło mi się, że w Magazynach Wojskowych zmierzałem w stronę bazy Wolności. Usłyszałem jakieś strzały. Myślałem, że to jakiś mięsacz się zabłąkał i wpadł do nich na kolację, a ci wystraszeni zaczęli walić do niego ze wszystkiego co mają. Podszedłem jeszcze kawałek i ku mojemu zdziwieniu przy bramie wejściowej leżeli trzej martwi członkowie Wolności (razem z tym stalkerem w egzoszkielecie), a za mostem około pięciu najemników próbowało zniszczyć ich bazę. Na szczęście im się nie udało, ostatni z najemników ukrył się w zniszczonym hangarze. Wolność znalazła go po około godzinie i jeden wpakował mu serię z AK w zadek. Cała ta epicka batalia kosztowała życie czterech wolnościowców. To jest na pewno system A-life, którym chwalą się chłopaki z GSC. Mi się on podoba, nigdy nie wiesz gdzie i kiedy :P. Edytowane 13 Września 2013 przez Wasilij 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi