korn06 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Gdy zaczynam rozmowę z Łukaszem- chcę zameldować o zabiciu kabla, wywala do pulpitu: FATAL ERROR [error]Expression : !phrase_dialog->m_PhraseVector.empty() [error]Function : CPhraseDialog::SayPhrase [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\PhraseDialog.cpp [error]Line : 140 [error]Description : No available phrase to say, dialog[mil_leader_start_dialog] stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Jaka wersja, jakie dopełnienia, czy instalowałeś witaminy i czy w logu nie ma argumentu błędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 wersja 14.08. , oba patche , spolszczenie 10.10, mam autosave, udźwig 500 kg, nie ma chyba tego argumentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Możesz zrobić tak: 1.Wejść ponownie na lokację i wszystko co dokonałeś podczas tego wejścia powtórzyć. 2.Przeinstalować po kolei wszystkie elementy moda począwszy od gamedata (zabezpiecz przed tym savy) 3.Ratować się patchem od malakasa - kontakt przez PW. Osobiście odradzam instalowanie dodatków, destabilizuję bardzo grę, nie wiem tylko czy bez nich stare savy będą Ci działały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Na autosave grałem od początku gry, udźwig założyłem po mózgozwęglaczu i do tej pory wszystko naprawdę dobrze działało. Punkt 2 już wykonałem i nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Jeżeli przeinstalowałeś wszystkie elementy moda i masz to samo, wróć do sava z przed wejściem na lokację czyli p1. Jeżeli nie pomoże, to przed kontaktem z malakasem spróbuj odinstalować witaminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 [error]Description : No available phrase to say, dialog[mil_leader_start_dialog] ... są braki w dialogach Radziłbym powtórzyć od wejścia do lokacji..przed zabiciem Pawlika. Jest to częsty błąd w tej sytuacji, podobny trafia się w dialogu z Krugłowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Pomogło gdy zacząłem od autosave. Najpierw zaliczyłem zadanie z zabiciem Kabla i zameldowałem Łukaszowi, a dopiero później rozmawiałem o zadaniach z Jakutem i Kostią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Więc dalej w drogę Stalkerze korndddd, dobrze, że piszesz o rozwiązaniu problemu, ludzie często to pomijają. :zsrr: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi