radioactiv Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam, Trochę z innej beczki. Postanowiłem zainstalować i uruchomić grę stalker-online beta, a że mój Rosyjski jest żaden podjąłem się gry, Ale w Intro zamiast zrobić zadanie i wejść na stację wybrałem druga opcję i pojawiłem sie poza Zoną. Czy ktoś wie może jak usunąc konto lub je zresetować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Wszystko jest w porządku. Też byłem tym zdziwiony kiedy tworzyłem alta ale zauważ że w miejscu pojawienia się w lesie znajduje się nowy NPC który objaśnia sytuację.Z tego co piąte przez dziesiąte zrozumiałem, winna pojawieniu się w tym miejscu (zamiast na dworcu) jest anomalia w którą podobno wpadła drezyna i należy się cieszyć że to był tylko teleport a nie wirówka. Dalej NPC daje podstawowe informacje i radzi udać się na dworzec lub do wioski Gourmeta. Wskazuje tez kierunek w którym trzeba iść.Ogólnie jest to jakiś dziwny pomysł panów z SO ale da radę dojść do miasta i tam kontynuować grę.Można także zacząć od razu w 310 od questów Gourmeta a miasto zrobić później. Oloo radził żeby rozpoczynając grę na nowym koncie stworzyć pierwszą postać byle jaką i tylko wejść do gry. Potem się wylogować i stworzyć kolejną, tym razem właściwą a rozpoczynając grę wybrać (prawdopodobnie "Niet") ten przycisk na którym odliczają się sekundy. Wtedy od razu trafiamy na dworzec. Jest tez możliwość zresetowania postaci, wiem że przez przypadek wykonał to jeden z kolegów (chyba Lewus) ale nie wiem jak to działa i jakie są efekty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radioactiv Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam i pozdrawiam, Dzięki za odpowiedź. Powiem Ci że duże było moje zdziwienie jak trafiłem w znajome miejsce ale skoro to taki wymysł panów z SO, to będzie trzeba kontynuować grę i dojść na dworzec. Pozdrawiam i życzę owocnej gry na rosyjskim serwerze. Może nie będzie tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Da się grać. Choć mój rosyjski mooocno zardzewiał. A co najważniejsze kwesty działają:) Do zobaczenia w zonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radioactiv Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Witam, Dotarłem już na stacje.Ale muszę rosyjski podszkolić. Na razie jest ok. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Nasi którzy grają w Stalker Online są na Teamspeak rosyjskiego klanu SILENCE. ts18.teamspeakz.ru:10228 pass gordonkixot Jak będziecie mieli problemy albo będziecie chcieli się przyjąć do klanu to zaglądajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radioactiv Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam, Czym prędzej trzeba się odezwać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi