najdrok Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Nie potrafię skorzystać z teleportów "odpłatnych" na kordonie, jantarze, mag wojskowych - oddaję artefakt, płacę kasę jest komunikat, że teleport gotowy i nic się nie dzieje... muszę coś wcisnąć, gdzieś pójść ? W PDA nie widzę znacznika ani opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Zaraz zapodam ci miejsca pojawiania się teleportów. Prawie zawsze trzeba zrobić mały spacer do teleportu.Poradnik..http://stalkerteam.pl/topic/3236-system-teleportow-w-modach-dmx-i-ns/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Zaraz zapodam ci miejsca pojawiania się teleportów. Prawie zawsze trzeba zrobić mały spacer do teleportu.Poradnik..http://stalkerteam.pl/topic/3236-system-teleportow-w-modach-dmx-i-ns/Dziękuję, mam urlop i postanowiłem powrócić do soljanki (po chyba półrocznej przerwie) a ten problem baaardzo mnie wkurzał :). I takie równoległe pytanie w innym temacie, niestety musiałem się znacznie wrócić bo miałem kłopot ze śpiworem po teleportowaniu się ręcznym teleportem do Prypeci i nie mogłem spać ( mroczki podwójne widzenie itp) . Więc takie pytanie na następny raz :(. Czy to był błąd w grze, czy może jest to jakaś linia scenariusza i można to naprawić kupując nowy śpiwór ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Teleporty płatne i ręczne raczej nie mają wpływu na spanie. Jeżeli nie mogłeś spać to przyczyną mogła być np. godzina strachu. Tzn. po teleportowaniu się mogłeś wpaść w godzinę strachu która często się w takim wypadku wiesza i nie chce odejść. Te tak zwane ...mroczki i podwójne widzenie..to objaw zmęczenia który mija po jednej godzinie snu. Nowy śpiwór nie ma nic do rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Jest dokładnie jak pisze @Malakas, teleport nie wpływa na sen. Jeśli masz problem ze snem - zobacz te linki: 1/2/3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi