Junx Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Witam. Jakiś czas temu zastanawiałem się nad tematem, w którym by się znajdowały modele broni które pasują do CS i CoP, od pistoletów przez karabinki [sMG], kończąc na karabinach na przykładzie podam jakby to miało wyglądać: SMG: Bizon PSO by XXX Download: http://pl.rghost.net/48333008 Coś takiego będziecie chcieli? Modeli broni, które będą w temacie będę miał na dysku, więc w przypadku "zdechłych" linków bym dał nowe. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Chcę taki temat bo na rosyjskich stronach nic nierozmiem :) Masz link może do takiego karabinka pod Shoc http://img13.imageshack.us/img13/2929/200000o.th.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Ok, zrobię "kawałek" tematu na bronie z SoC'a. ///Akacz z m203 jeśli to ten :Phttp://www.dropbox.pl/file.php?name=5505F2AFF4525A06AC58D32B5C539CB5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Już sprawdzam. EDIT: Jest jeden problemik trzeba wrzucić folder config gdyż jest mi potrzebny.Ale dziękuję za pomoc. Modele się przydadzą do moda. Edytowane 14 Września 2013 przez Sztaker_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Czyli w tym temacie wstawiamy modele broni do Stalkera CN i ZP ? Karabin: Tactical AUG Rg-78 by XXX+ moja mała edycja pliku .ltx Download: http://www55.zippyshare.com/v/57519108/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 @ qwert: Tak, ale wszystko w jednym poście, aby nie szukać danego modelu w 5412435 stronach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Czyli każdy może dodawać modele, które gdzieś znalazł, a potem ty dodajesz je do 1 postu ? Sorry za zaśmiecanie tematu, ale po prostu nie zrozumiałem tematu, więc pytam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Czyli każdy może dodawać modele, które gdzieś znalazł, a potem ty dodajesz je do 1 postu ? Można dodawać jak ktoś będzie chciał. Ja na stronie http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=8297 mam 13 stron z modelami, ale chce je dać w 1 poście, chce coś takiego zrobić jak encyklopedia podzielona na dane działy to tu a tamto tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ja to mam od pewnego czasu inny koncept, a mianowicie...wydzielić Warsztat Modera jako osobne forum i tam wstawiać takie rzeczy w osobnych tematach. Jeżeli takie forum byłoby potrzebne to mówcie.Można utworzyć działy...Materiały dla SoC ...COP..CS. @Junx i @The Emperor możecie być opiekunami takiego forum i kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Dobry pomysł, ja jestem ZA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Niepogniewam się jeśli będę się opiekować działem Materiały dla Soc. Mogę pomagać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Dobrze ..zaraz wyczarujemy nowe forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Pomysł jest bardzo dobry z 2 powodów:po pierwsze - wszystkie modele zebrane w jednym miejscu.po drugie - kiedyś rozgorzała dyskusja o dodawaniu długich opisów broni, w odpowiednim dziale można będzie umieszczać opisy broni zgodne z rysem historycznym - tworząc swoistą bazę danych dla potrzeb modyfikacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Zmieniłem tytuł tematu, aby nie zakładać specjalnie nowego. Mam dostęp do różnych fixów i mini modów, w dziale z modami szkoda będzie zaśmiecać miejsce ów mini modami i fixami i tak sobie myślę, czy ów w/w modów i fixów nie dać do warsztatu modera do materiałów z konkretnej części. Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dodać, ale z opisami instalacji i listą modów do jakich pasują (jeżeli takie dane są). Jeżeli ingerują w spolszczenia, a wiesz o tym to również trzeba to napisać. załóż jeden temat np....minimody do CoP i tam można wstawić wszystkie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 @ Malakas: Dobrze, zrobię jeden temat z mini-modami i fixami, aby nie "rozdzielać" pokrewnych tematów od siebie :) Dodam mały opis dla każdego fixa i mini moda oraz z jakimi ów fix, mod będzie można łączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi